[silindi] Kizlar bildiginiz ayrintili ultrason uygun fiyata yapan hastane uzman doktor varmi riskli gebelik gozlemi icin
mysweetbabyy [silindi] riskli gebelik ise maddi açıdan dolayı zorluk olcaksa lütfen eğitim araştırmaya gidin ordaki perinatologlarda cok iyi hocalar ama illa özel istiyorsan ahmet gül ve Ali ekiz var güvenebilirsin
Baliminannesii [silindi] Bakırköy’de özen klinik canım tam 1 saat bakıyor herşeyine biz çok memnun kaldık banada burdan önermişlerdi 650 TL’ye yaptırmıştım şuan ne kadar bilmiyorum Gogula Mahmut Güngör yazarsan çıkar canım bak istersen
eyoli Esenyurt Esencan hastanesinde perinatoloji uzmanı var ama fiyatını bilmiyorum. Ben bir ay önce detaylı ultrason için gittim 995₺ idi
[silindi] mysweetbabyy arqstirma hastanesi yesil alan acmadigi icin takip vermedigi icin perinatolojiden randevu alamiyorum ! Illa ozel olsun istedigim icin degil
34_34 ikicocuklubiranne ben gideceğim bır hafta sonra 1250soylendı bana .doktor nasıl ıyı mı bıde renklı resim falan verıyor mu
SerapYbilal Kadin dogum dan randevu actirabilirseniz kanuni hastanesi de bu konuda cok iyi ilk gebeligim riskliydi uzmanlar prof lar doçentlerin oldugu bi heyet var beraber inceliyolar ve detayli bi sekilde herseyi anlatiyolar
Ayse5960 SerapYbilal merhaba benim riksli değil ama genede devletten randevu alabilir miyim hep randevular sadece riksli gebelik diyor
ikicocuklubiranne 34_34 zam gelmiş demek ki. Her şeyiyle çok güzel ilgileniyor. CD veriyor. Resim vermiyor.
34_34 ikicocuklubiranne kaç dakıka sürüyor ortalama . İstesek resim bebeğin ozamanda kı vermez acaba .