evrem_ Ogretmen_Anne_ programa göre 15 ama yarın sezaryen olacağım için şafak doğan güneş 😁 sezaryen olacağım için bi tık mutsuzum 🥺🥺 ama oğluma kavuşacağım için heyecanlıyım 🤰👶🏻😁😁
Kbrakrs Son 47 benim de 😍❤️. Ben de bebişimi çok merak ediyorum ama daha zamanı var, zamanlı gelsin inşallah. Normal doğum mu?
Ogretmen_Anne_ Kbrakrs maalesef bebişte bi sorun yok bendede ama sezaryen olacağım makat geliş olduğu için sancı anında döner diye bekletiyor doktorumuz
Ogretmen_Anne_ Bayancorek bende öyle hissediyorum günlerdir ama yalancı sancılardan başka bisi yok 😀 sancı başlayınca hadi devam etsin istiyorum da 😀😀
Bayancorek Ogretmen_Anne_ Benim sabah 5 den beri geçmeyen sancılarım var belimden başlayıp kasıklarıma karnıma vuruyor, yalancı olduğunu sanmıyorum bu sefer. 😥 Salı günü çantanı alıp gelirsin demişti doktorum, malum oldu kadına herhalde. 😂 Hayırlısıyla kavuşuruz inşallah 💙
Kbrakrs Ogretmen_Anne_ ikiniz için de en sağlıklısı neyse o olsun inşallah 🤲🏻. Ben de öğretmenim , 2 hafta okula gideyim de sonrasına aktarayım istiyorum 😅 doğım 9ekim gibi duruyo uygulamalarda. İnşallah gönlünüzden geçen gibi bi doğum yaşarsınız
Bayancorek Ogretmen_Anne_ En son geçen perşembe gitmiştim 18 inde, yumuşamaya başlamış her şey yolunda, haftaya salı çantanı alıp gelirsin demişti. Yarın gideceğim ne diyecek bakalım. 🙈
Ogretmen_Anne_ Bayancorek ayyy hadi inşallah sağ Salim gelsin minik 🥰 post açarsan etiket at unutma doğuruyorum diye dua edeyim süre falan okurum canım 😍
Ogretmen_Anne_ Kbrakrs ayyy hadi hayırlısı okulla hamilelik bi arada zorlu oluyor gerçekten ama Allah güç kuvvet veriyor rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bayancorek Ogretmen_Anne_ Çok sağol canım yazarım tabi, Allah razı olsun. 🌸😇 Aynı şekilde sende yaz. 💜
Ogretmen_Anne_ Pelinakcn son haftalar kritik oluyo zaten canım genellikle beklemiyo bebişler 😀 sağlıkla gelsin de 10 gün erken 10 gün geç hiç sorun değil
Supermumy Maşallah kızlar size, benim normal doğuma zerre cesaretim yok malesef :( sancı kelimesini okuduğumda bile geriliyorum :( helal olsun size, inşallah çok kolay geçsin doğumunuz 🙏