Melegimm38 7 Haftalıkken kadın doğum doktoru beş tüp kan ve bir idrar testi istedi bir kaci cikti sonucun ama biri 1 hafta 10 sürer dedi bende merak ettim ne icin alındığını ve neden bu kadar uzun sürdüğünü bilgisi olan yada benim gibi başına gelen yaptiran var mi..
Bo25 Melegimm38 doktorun neden bilgilendirmiyo seni çok saçma insan neyi naptigini bilmezmi kan veriyorm ama ne icin belli değil😂
Bahar11mucize Melegimm38 rutin kntrol canım enfeksiyonun varmı kan değerlerin nasıl başka bişeyin falan varmı kan grubuna falan bakılıyo
Gulsenkrc Melegimm38 canım geç gelen sonuçlar genelde dış lab. ‘ a gidiyor o yüzden sonucu da geç alıyorsunuz 🙏🏼
Melegimm38 Bo25 malesef yaşadığım sehir deki hsstane oyle birsey ki iceriye 10 kisiyi cagirip onlarin yaninda muayene ediyorlar bende normal olarak sormak istedigimi de unutuyorum o kalabalikta doktorda cok ilgili bir doktor degildi hicbir aciklama yapmadi
Melegimm38 BuseBasderici inan sormaya firsatim olmadi o kadar kalabalik bir ortamda muayene yapiyorlar ki sanirsiniz oda hastane kolidoru 10 kişiyi birden iceri aliyorlar
Melegimm38 Bahar11mucize teşekkürler canım güzel yorumun için ALLAH razı olsun RABBIM sag saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕
Melegimm38 Gulsenkrc himm ne icin alindigini biliyor musunuz peki normal kontroldeki kan degeri vitamin degeri troid sonuclari cikti ama o ne icin bilmiyorum
Gulsenkrc Melegimm38 hamilelikte bakılması gereken rubella ve toksoplazma adında iki ayrı bakılması gereken tahliler var bunlar sağlıklı bir gebelik için gerekli tahliller