Bkrts_irem6513 Kızlar merhaba bugün aşılamamın 11 günü aynı zaman da çatlatma iğnesi de oldum onun 12 günü Bugün 11 gün test yaptım 5 dakika içerisinde dikkatli bakılınca bir çizgi çıktı Sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir
Burcuuzunnn Bkrts_irem6513 ben aşılama değil ama çatlatma iğnesiyle hamile kaldım doktorum hep 14.gün kan testi yaptırıyor her tedavim de net oluyormuş o gün sizde tam 14.gün sabah kan testi yaptırın bence
mrvsrcn Bkrts_irem6513 ben hamile değilim canım , sana da hamilesin diyemem kan ve bence yarın falan. Sadece iğnenin etkisi bende 10.gün yoktu negatifti testim ama senin bünyende nasıl olur bilemem. İnşallah bebiş vardır
minipanda Bkrts_irem6513 bende 14.günde bitti igne etkisi üç gün daha bekle bence ben hüsrana ugradm kötü bir duyguydu
Bkrts_irem6513 bhrey nasip canım rabbim sağlıklı iyi huylu güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize
Bkrts_irem6513 Burcuuzunnn bana aşılamadan sonra 13 gün test yap dedi ben bugün dayanamadım yaptım 5 dakika içerisinde kuruma çizgisi gibi bir çizgi çıktın
Meleknkkk Bkrts_irem6513 googleye hızlı resim yükle yaz ordan yapılıyo linkide buraya yapıştırıp paylaşıyorsun canım
Burcuuzunnn Bkrts_irem6513 2 gün sonra direk kan verin bence net sonuç o şekilde alırsınız kesin sonuç olur ama silik de olsa çizgi çıktıysa vardır bence
Coocooelif Aşılamadan sonra 12.gün kan vermiştim beta 178 çıkmıştı gebelik testleri yanıltıyor En iyisi kan. 15. Gün tekrar kan verdim beta 750 falan olmuştu.
Coocooelif Bkrts_irem6513 canım benimde bir dış gebelik ve baya tedaviden sonra 2. Aşılamamla gebe kaldım. Bendede korku vardı gebelik testi yapmak istemiyordum direk kan vercem dedim varsa vardır yoksa umutlanmak istemiyorum diye. İnşallah seninde vardır git bir kan ver yarın garanti olsun