2-anne Kokoreç hiç yemedim arkadaş çok övüyorlar ama yemedim hala sizce yemelimiyim eşim sakatat türü şeyler asla yemez bana da kızar b.K mu yiceksin diye dalga geciyor benimle
Ysmndnz 2-anne ben tiksinirdim 35 yaşımdayım ilk defa bu sene yedim . O da aserdigim için 😁 bence çok güzel baharatlı acılı çıtır çıtır
Gulergulmez 2-anne benim eşim çok sever, bana da illa ye diye tuttururdu, seneler önce denedim iyi yapan bir yerde hem de ama benim damak zevkime uymadı, tamam baharatlı ama yağ tadı geldi çok ağzıma ve ne kadar temizlense de hoşlanmıyorum öyle şeylerden🤢
Melike464860 2-anne kokoreç çok güzel ama her yer güzel yapamıyor eşimle kokoreç için 2 saatlik yol gidip yemisligim var 🤤 güzel yapan yeri bul yeterli hep yiyesin gelir
Mrv135 2-anne Çok severim hamilelik öncesi gece yarısı taa anasının nikahındaki kokoreçciye giderdik ama hamilelikte yemedim hiç. Zaten çok riskli bu süreçte bu tarz sakatat ve bakteri bulaşma riski olan şeyler. Doğumdan sonra kaldığım yerden devam inşallah 😄
freuze 2-anne Lezzetlidir ben de çok severim :) Ama hamilelikte tüketilmesi yasak. Doğumdan sonra güzel yapan bir yerde yerseniz seversiniz bence.
minik_koala_ve_annesi 2-anne bende hayatimda bir kez yedim baya kiymanin iyice kavrulmus kuru hali gibi bol kimyon tadi vardi😅
star3star 2-anne içine kekik ve pulbiber giriyor baharat olaak ben acı hiç tüketmem ama tabiki belli bir süre geçtikten sona yerim.önce biraz tartıda hafiflemiş olmam lazım😄
happykidsandmom 2-anne ben görüntüsünden bile hoşlanmıyordum eşim alıştırdı seviyorum artık. Hamileyim ama dün o kokoreç yerken 2 ısırık aldım canım istedi inşallah bir sey olmaz 😊
Nisayazc 2-anne benim ailem korkorecciydi bi zamanlar ben bayilirim cokta severim gece 1 de cengelkoye sirf kokorec yemege gittigim bile oldu 😀😀 ye kiz cok guzel en azindan tadina bak benim esimde yemiyordu eve top olarak soyledi babam yaotik esimin onune koyduk bi iki derken suan yiyiyor.
Nursah34 Normalde hiç sevmezdim birgün annem dene dedi 😊 bol ama baya acılı yemiştim öğünden sonra sevdim😂 ama öyle çok tüketmem 🥲 Hamilelikte yesem sorun olurmu peki 👀