ppapatyaa Dogum hikayem kısaca ozetliyim size sizde hic sıkılmadan okuyun kızlar 5ekimde dogucakti bebis oyle gorunuyodu ama bi iki gun once damla damla sizinti vardi pek dikkate almadim ama dun sabah kalktigimda camasirim su gibiydi ayaga bi kalktim sular inmeye basladi havlu koydum sırılsıklam oldu doktoru aradim doguma girmis esimi aradim cumaya gttim kimseye ulasamiyorum sonra havlu degistirip koydum esime ulastim oda yoldaymis geliyomus hemen hastaneye gittik aslinda normal dogumu bekliyoduk ama gununden erken su geldigi icin ve bebek iyice asagi inmemis ve acilmam hic olmadigindan direk sezeryana alındım tam 39 haftalıktı saat aksam 10 da dogdu bebisim ameliyattam ciktigimda surekli bebegim bebisim diye sayıklamısım sunu diyorum ben dogurduysam herkez dogurur gercekten cok korkuyodum ama ama sagsalim geldi kuzum onu kucagima bi aldim hersey gtti aklimdan onun kokusu o bakislari Allahim herkeze nasip etsin inanilmaz guzel bi duygu bi mucize rabbim gununu bekleyenlerede sag salim kavustursun insallah
Minikpopo ppapatyaa Maşallah allah analı babalı büyütsün🙏🏻 Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah 🙏🏻 Darısı da bizlere olsun inşallah ❤️😘
Gamze111 ppapatyaa amin canım darısı bizlere inşalah birşey soracağım sezeryan yerin estetik mi iplik falan yok değil mi
FatmaAzra_ Minikpopo ppapatyaa allah anali babali büyütsün ben bişeyi merak ettim esilanin anlamini bilerek mi koydunuz yoksa kulağa hoş geldigi için mi?? Hira ismi cok güzel bu arada 😊
Mehtapkz ppapatyaa allah anali babali buyuysun canim darisi bize sormak istedgim sezeryan sonrasi nasil durumdasin agrin sizin varmi ayaga kalkabildinmi zormu gercekten
Minikpopo FatmaAzra_ canım ben Esila koymadım yanlışlık oldu herhalde 😊 Benim kızımın adı Hayırlısıyla inşallah Nil Sare olucak ❤️🙏🏻
ppapatyaa sezeryan dogumda dikislerden dolayi bebekle zor ilgileniyorum Allahtan annem yanimda kizlar gercekten zorluk oluyo ama hemen kalkabiliyosun oyle gunlerce yatakta yatmiyosun en azindan bebegin icin bununyapiyosunuz sadece emdirmede zorluk cekiyorum bazen memeyi almiyo slikon meme ucu aldim hicbiisr yaramadi bende herhun goguslerimi asagi tutup oksuyorum doktor lanolin diye bi krem verdi inanilmaz guzel gogsumde hic catlak olmadi dogumdan bi hafta once kullanmaya baslamistim tavsiye ederim yani yalniz 10ml si 37 bucuk lira ama az az suruyosunuz zaten