Buse5038 Okb hastalığı için tms tedavisi bilen varmı Kayseri’de tms clinic varmış giden duyan söylerse çok sevinirim ☺️
Buse5038 aygt valla yapmadığım şey kalmadı bu tedavide son çarem eğer yoksa intihar edecem bıktım artık
aygt Buse5038 bende bıktım ama intiharı ağzınıza dahi almayın lütfen. Biliyorum böyle yaşamak çok zor inan seni çok iyi anlıyorum. Bazen diyorum bu ömür böyle nasıl geçecek? Ben 28 yaşımdayım hayal ediyorum 80 yaşıma kadar böyle yaşasam Allah korusun. Allah şifa versin bize
aygt Buse5038 geçmişte şöyle bir şey oldu mu olmadı mı? Acaba şunu söyledim mi vs şeklinde. Sizde nasıl?
Mrv_mlk Etkili diye duymuştum bir de emdr yöntemini araştırın isterseniz. Ben eskiden çok takıntılıydım suan biraz daha toparladım ama hala kendimi frenlemesem hayatı zindan edebilirim. Allah yardımcınız olsun
Citlenbik Bende okb yim temizlik ve hastalık kapma korkusu üzerine benim hastalığım ilk önce hipnoz tedavisi alıcam doğuma 20 gün kaldı ve psikiyatri ile ilaç tedavisi istiyorum dayanamıyorum kendime hayatı yaşayamıyorum tmc nedir onu da öğrenebilir miyim
Buse5038 Citlenbik tms beyine minik minik elektrikler vererek hasarlı olan bölgeyi onarıyor okb zaten beyinin karar bölgesinin hasar görmesiyle oluyor
Buse5038 aygt ise daha yaramadı ama hemsirelere sordum o değişir kişiden kişiye süresi dedi biraz baş ağrısı yapıyor onun haricinde acı yok denilecek kadar az
Buse5038 aygt basının üzerine beyaz bişey koyuyorlar bı makinaya bağlı tık tık ses geliyor elektrik veriyor o kadar
Cankuss35 Buse5038 canım benımde gebelikte anksiyete depresyona çevirdi çok kötüyüm ilaca başladım ama Tms araştırdım sana iyi geldi mi nasılsın