Elayfers suscarparimm 😅 Ben de kavuşmaya az kaldı diye seviniyordum bir ay daha bekleme düşüncesi üzdü 😂
Simy suscarparimm 🤣🤣🤣Allah seni ya ikinci nasıl gelcek bakalım okadar beklemeye tahammülüm kalmadı gerçi sıcaklardan dolayı bunaldım artık iyce🥵cekilmiyo 33 haftadayiz daha
minnakannesi08 Elayfers yalannn 😂 benim kızım 39+6 da geldi erken doğum riskim vardı 28+5 den sonra sen düşün 😂😂
Elayfers minnakannesi08 a aa bi de erken doğum riski olmasaymış nasıl olcakmış 😅 benimde daha ters bile dönmedi acaba bekletcek mi 40a kadar 🥹
suscarparimm Simy 2. Zorunlu sezeryan 😂 Hanfendi 42+4 de de gelmedi içeri tatlı geldi baktı dışarda hayır yok bet surat bi babaannesi var dedi gelip napcam
girl_boy_annesi Elayfers kızım 39+4 de geldi arkadaşlarımın oğlu hep 38. Haftada geldi bence kızlar geç doğuyor 🥰
Elayfers girl_boy_annesi kızlar zeki dışarda da bişey olmadığından gelmek istemiyolar heralde 😅Ben de zaman ilerledikçe meraklanmaya başladım nasıl olucak diye 🥹
Simy suscarparimm 🤣🤣🤣🤣 normal gidiyor şimdilik erkek benim ki bklm ablası gibi mi gelcek yoksa daha geçmi🤣
suscarparimm Elayfers Geç geldi ama herşeyi erken oldu erken emekledi erken dii çıkardı 10 aylıkken yürüdü 😂
Simy Elayfers normal doğum la dünyaya geldi kızım şimdiki hamileligimde suanlik normal ilerliyor inşallah
Elayfers suscarparimm maşallahh diyelimm 😍🧿 sağlıkla gelmesi çok güzel ama hamilelik ağustos sıcaklarında çok zormuş hemen doğsun istiyorum 😂