Lizbonn dilann22 yani bana göre onun alanı o değil bir peritanoloji kadar olmaz. Ama bulunduğunuz yerde yoksa ya da çok pahalıysa bir şey diyemem 🙅🏼♀️
Burcusko Evet radyoloji doktoru ya da perinatoloji doktoru denilen uzman kadın doğumcular bakar.Benim doktorum radyoloji uzmanıydı.
dilann22 Bulunduğum yerde bulamadım perinatoloji bende medical parkda riskli kadın doğumcu varmış bakan ona baktırcM mecbur Deletedmom_33 Lizbonn Ayse_tusem_buglem HilalEyce @
Deletedmom_33 dilann22 perinatolojiye de genelde riskli gebelikler gidiyor. Aslında vardır Medical Parkin ultrason icin bile doktoru o bölüm de.
Lizbonn dilann22 şöyle detaylı ultrason cok önemli illa riskli gebelerin gitmesi gerekmiyor peritanolojiye onlar daha detaylı inceliyor raporluyor.
dilann22 Deletedmom_33 o değilmiş ama iyi bakıyormuş 40 dk falan rahim ağzı kısalığım varda ona iyi baksında serklaj olabilirim
Deletedmom_33 dilann22 Başka yoksa yapacağınız bir şey yok tabi. İnceliyorsa güzelce sorun olmaz zaten ben perinatolojiye izle muayeneye gitmeme rağmen ertesi gün doktorum kendisi de incelemişti odasında
Burcusko Benimkine yaklaşık yarım saat kadar bakıldı canım, bu konuda isim yapmış radyoloji doktorları var.Ben de Medicalpark’ta yaptirmistim detaylımı.
Busenurrr97 Didiiii biz boşa baktırdık yani niye böyle diyorsunuz benim doktorum yönlendirdi radyoloji 45 dk baktı doktor gayette iyiydi memnun kaldım
girl_boy_annesi dilann22 bana radyoloji bakmıştı 30 dk boyunca benim organlarıma bile baktı güzelce inceledi ben memnun kaldım