sunandfun7 Minnakelif ne biçim hastaneyniş orası okurken uyuz oldum çalısanlara da doktora da orda acılar içinde kıvranırken insanların yaptıgı muameleye bak ya
prens_annesii Meltemyll İnsan çok zor olduğunu hatırlıyor ama nasıl bir acıydı unutuyor sonra Allah çocuklarımızın acısını göstermesin ❤️
Bir_mucize_olsun1 Minnakelif Allah analı babalı büyütsun canım ikinamama sebebin sancidan dolayimi peki ?
Minnakelif Bir_mucize_olsun1 Amin insaallah evet sancidan dolayı. Ayaklarımı açamadım çatala bile koyamadım
Eseraylam Minnakelif o nasıl Bi doktor bu nasıl Bi ilgisizlik Allah aşkına 🙄 ranbbim uzun ömür versin kurtulmuşsun saglıkla yaşasın 😇
sliya30 Minnakelif canım sonunda yine gülüyorsun ne g ü zel Allah cezalarını versin böyle hemşirelerin doktorların
Qnl Minnakelif hiç sezeryan oldunuz mu ? Sonrası zulüm fln degil gayet de normal 2 günlük hafif bi agrı o kadar
Minnakelif Qnl ikiside normal oldu çevremde sezeryan olup iki günde ağrısı geçen duymadım ama tabi bünye meselesi.
Serap-Yigit Meltemyll bende gebe eğitimine katıldım. Rehine gibi telefonlarınız alınacak falan dediler bende ondan korktum. Yoksa özel yerine devleti tercih ederim
Hatihati Minnakelif cnm sağlıkla büyüt inşallah doktorunada gıcık oldum negatif enerji vermiş sana bide azarlamış neyse ki bebek sağ salim gelmiş
Minnakelif Hatihati ilk doğumumda doktor çok ilgiliydi. Ama bunlar ayarlayıp durdu Allaha havale ettim
ilkheyecanim96 eylulmomm benim doğum hikayemi duysan 2sinden de vazgeçersin 2sini de yaşadım ama mecbur olacak biri
Minnakelif prens_annesii 😂😂 bende anne diye bağırdım sürekli 😂 Amin insaallah sizde bebeğinizi sağlıcakla kucağımıza alırsınız insaallah.