EzgiGizemzerOuz Kızlar 25. Haftaya girdim bugün üç dört gün önce ilk doz tetanoz aşımı vurundum ama vurunduğumdan beri ishalim midem bulanıyor sürekli başına gelen var mı
deletedmom734 EzgiGizemzerOuz ishal salgını var canım bunaralar dikkat et havalarda bir serin bir sıcak arkadaşın dediği gibi üşütmede olabilir ama aşıyı olduğun yere dnaış bence bunu sen pzt yan etkileri.hakkında uyarılmadınmı?
Burcu35 EzgiGizemzerOuz 1 hafta boyunca kol ağrısı çektim sadece acaba başka bişeyden ishal olmuş olabilirmisin ki? Bi doktoruna danış istersen canım ishal ihmale gelmez çünkü
Duygu07 EzgiGizemzerOuz beni bugün sağlık ocağından aradılar doktoruna bir sor bakalım aşığı olmanın bir yan etkisi olur mu diye dedi ebe. Bana saçma geldi sonuçta bunu herkese yapmıyorlar mı? Tahlil falan yapılması gerekiyor mu önce ben bişe anlamadım.
EzgiGizemzerOuz deletedmom734 sadece kolun ağrır iki üç gün dediler eğer geçmezse pazartesi bir arayıp konuşurum teşekkür ederim 🙇🏻♀️
EzgiGizemzerOuz Duygu07 her tür ilaç ve iğne alerjik reaksiyon gösterebilir bundan beş ay öncesinde sizi etkilemeyen bir ilaç sizi şuanda etkileyebilir direk vuran sağlık Ocak’ları da oluyor fakat doktora sormak her zaman için önemli
YesimDemirturk Tetanozla alakası olduğunu düşünmüyorum canım ya ebem vurduktan sonra ateşim olabileceğini ve kolumun uyusabilcegini soylemisti