Sybell Dslrprsimom bir jel ve tablet şeklinde gece yatmadan önce içilen bir ilaçla ama gebelikte kullanımı nasıl bilmiyorum. Cildiye ye gitmeniz lazım netice itibariyle. Buradan söylediğimiz şeyler sadece ihtimal. Tavsiyem fakülte benimde.
Sybell Dslrprsimom kolestaz tanısı kan tahlillerinde belli olur canım endişelenme. Bana Dr demişti ki bu dönem seni strese sokan bişey mi yaşadın. Onun için rahat ol ki artmasın. Benimde sadece geceleri yatağa girdiğimde ve sadece bacaklarımın arkasında olan bir kaşıntıydı zaten
Delimavi Dslrprsimom canım kaşıntı olayından çok çektim sana önerim cildiye değil dahiliyeye git karaciğer enzimlerin temiz olsa bile safra asitlerine ve ultrasonla karaciğere bakmaları lazım bu arada domates kızartma kuruyemiş yumurtayı kes. Allah korusun kolestazsa bunu dahiliyeci takip eder ilaçları var kolestazın. Kaşıntı içinde en azından 1-2 saat seni rahatlatacak fenesitil jel al doktoruna danış tabii ama hiçbir zararı yan etkisi yok en azından alerji ilaçlarından daha zararsız bana alerji ilaçları kortizonlu kremler fayda etmedi bu etti
Sybell Fotoğraf var yükleyim dedim ama yerini bulamadım nereden olduğunu, yani ilaç adına kadar yazmış bazı kişiler. Kimse bende dahil bunun ne olduğunu bilemeyiz sadece tahmin edebiliriz. Siz dr un dediğini uygulayın yeter
KkubraOz Dslrprsimom o kıyafetten geçiyor işte benimde denediğim kıyafetten geçmişti. Kolestaz olduğunu sanmıyorum eğer olsaydı doktorun yaptığı tahlillerde çıkardı mutlaka. Siz yine bi gidince uyuz olma ihtimalini mutlaka sorun doktora bence