Meelikeeeee Haftadan sonra geceleri yemek yemek çok cazip gelmeye başladı. İştahımı durduramıyorum , kimler benim gibi😁
Aslimsii07 Meelikeeeee aman aşkııııım ben 11+6 yım normalde iştahımla meşhur biriyim fakat hiç bişey yiyemiyorum 2 Çatal alıp kesiyorum midem bulanıyor hep 😢 doya doya tadını çıkar zaten az kalmış doğumuna benim yerime de ye 😢❤️🥰
Bussi Meelikeeeee evde ekmek olsaydi ekmeeen icine cukulata sürüp yatacaktim onun yerine sut içip yattım 🙄🤣
Bir_mucize_olsun1 Meelikeeeee yiyoz yiyoz bebe kilo almiyo nolcak bilmiyorum 33+5 Ken iki kilo yüz grammdi 😏😏
Ogretmen_Anne_ Meelikeeeee meyve yiyorum sırf kilo almıyım diye ya 😂 yoksa dur durak yok bide süt içtim midem dolsun diye 🤣
Bir_mucize_olsun1 Bussi ekmek makarna siz günüm gecmez yani hamur işi bol bol yerim bide yoğurtda kilo yapıyor diyolar günde üç dört kase yiyorum ama nafile bunyeile alakalı sanırım 😌
smallbaby Bussi hamur işi bebeğe kilo aldırmaz anca ödemli yapar çocuğu aman diyim sizde yemeyin üç kilo çocuk doğuracam diye 30 kilo olmayın bacım
Bussi Bir_mucize_olsun1 o zaman ters kroşe yapcaz hamur işini kesip yesillikli yada daha farklı beslenme seklini degistirseniz belki o zaman kilo alır 🤣
Bussi smallbaby aslında haklısınız qma doktor bana ekmek hanur isi yeme kilo aldırır bebege demisti oradan aklimda kalmış önden gidiyordu da