Yagmurrr2211 Kızlar selam, 31. Haftadayim bi ara sancilarim çıktığı için nstde 27. Haftamda hastanede kaldım . Bu iki gündür bacaklarim baldır kısımları şiddetli ağrıyor ve karın sertlesmem ara ara oluyor normal mi aranızda yaşayanlar varmi
Asyaalin Yagmurrr2211 33. Haftadayım benimde karnımda sertleşme oluyo malesef çok sık hemde endişeleniyorum ama nstde sıkıntı çıkmadı çok şükür doktor progestan başladı ama
Gizem0234 Yagmurrr2211 Bende 31+3 Benimde ara ara karında sertlik oluyo bebek kendini topluyor gibi bide bacaklarımda agrı var pelvik kemiğim agırıyor oturup kalkarken oluyor Nts kaçıncı haftada giriliyor.?
gazetecimom Yagmurrr2211 27. haftadayım son 3 gündür sağ diz kapağım şiddetle ağrıyor kasılıyor; karnım bazen sert oluyor ama yürüyüp tuvalete çıktıkça düzeliyor geri.
PapatiA Yagmurrr2211 Melike464860 Asyaalin Gizem0234 Benım 34 haftada suan o karında toplanma bazen oluyor ama Bı ıkı dakıka ıcınde gecıyo baldır ve bel agrısı oluyo demekkı hepımızın aynı
Yagmurrr2211 Asyaalin iste ben ilk o sekilde gittiğim zaman acile karin sertlesmesiyle nstde ondan sanci göründü normal gun içerisinde girince çıkmıyor
Yagmurrr2211 Gizem0234 Ya bende tam olarak bilmiyorum ne zaman nstye alındığını benim acil olduğu için almışlardı
Seyma-Aslan00 Yagmurrr2211 geçmiş olsun canım sağsalim kucağına alırsın inşAllah🌸 31+4 üm bende benimde bazen sertleşme oluyo karnımda ama ağrı hissetmiyorum bacak krampları en basından beri var😁 su anlık iyi gibiyiz bakalım görücez☺️
Yagmurrr2211 Seyma-Aslan00 Ya cok tatlısınız amin sizinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 😍
mommysbrids Yagmurrr2211 32+0 olduk ama 28den beri var canim bu sorunlar. Hele bugun mahvetti beni surekli toplaniyoe bie yerde belime anlik bi agri giriyor oradan karnima vuruyor falan derken yattim uyudum olacak gibi degil biraz kendime geldim o sekilde Bacaklarima ozellikle baldir kismina cok kramp giriyor. Aslinda 27den beri duzenli magnezyum kullaniyorum ama iste bazen yetmiyor
Yagmurrr2211 mommysbrids kıyamam ya gece olsun istemiyorum artık bende hem uyuyamıyoruz hem sıcaklar mahvoldukkk
Pineapplee Yagmurrr2211 31. Haftada bu sorun var bence 😂😂 benimde o hafta sancım kasılmam çok oldu benide bebis korkutmuştu ama bir hafta sonra falan geçti. Şimdi 33. haftadayız tabiki ara ara kasılmalarım oluyor ama bu kadari da normal artık ☺️
Sedaattar Yagmurrr2211 31+6 benimde karnım arada bir sertleşiyor ama uzanıp dinlenince geçiyor bacaklarım her gece ağrıyor artık gece uyumak zorlaşıyor
Umut60 Yagmurrr2211 24 den sonra nst girebilirsin ben 31 dim dün kasılma vardı nst girdi sancı çok çıkmadı allahtan