yuem_raak Merhaba kizlar, benim yüzüm falan yağlı ama vücudum kuru karnım bacaklarım falan kuru. 3.ayima yeni girdim çatlak olmaması için şimdiden basliyayim diorm. Sizce ne yapmalıyım olmaması için cidden çatlak olsun istemiyorum ya çok üzülürüm olursa tabi hayirlisi 😞😕 yardımcı olur musunuz bana lütfen 😊😍😘 bilgim yok bu konuda.😑
cevriyetoy yuem_raak catlayacaginiz varsa genetik faktörden dolayi ne yaparsaniz yapin catlarsiniz. Ben biooil ve zeytin yagi kullaniyorum 30.haftadayim bisey yok suanlik
Ozlemr yuem_raak genelde herkesin kullandığı burada gördüğüm kadarıyla bio oil, lierac, mustela, kakao yağı, zeytinyağı , Hindistan cevizi yağı, badem yağı, bebe yağı
Hasgulselin yuem_raak yuem_raak benim cildim de çok kuru. Sabah ve akşam zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Duştan sonra nemli cildime iyice yedirerek sürüyorum. 19 haftalığım karnım çok büyüdü ama şimdilik birşey yok. Bu ara hergün 3 litre su içiyorum. Onun da çok etkisi var. Umarım böyle çatlamadan devam edebilirim. 😊
Sydgrdl yuem_raak canim ben badem yağı kullanıyorum başından beri bi tane çatlağım olmadi çok sukur 38 haftalik oldum
Denizim cevriyetoy merhaba,sabah aksammi krem surmek lazim acaba? Ben 14.haftamdayim simdilik sadece dustan sonra hindistan cevizi yagi suruyorum, buarada cildim sanki birden cok kurudu ve kasiniyorum surekli, ilk hamileligim hic bilgim yok
kucukgelinkucukanne Ozlemr bebe yağının içinde çok zararlı kimyasallar var, bana sorarsanızsakın karnınıza vurmayın çünkü deri içine temas editor ve bebeğe çok zararlı En iyisi zeytinyağı👍🏼👍🏼 Ama hakiki olacak tabiki
yuem_raak Hasgulselin inşallah böyle devam ediyor eder ama pek su içme aliskanligim yok hamilelikten önce haftada 2su bardağı sadece su icerdim. Çay falan hariç tabi ama şimdi korkudan günde 4 5bardak tek icebiliorm 😑😑
gizemmm Denizim sabah akşam mutlaka sürün ama son aylar özellik 24 ten sonra günde üç dört kez sürün Çok sıcak duş almayın cildi kurutuyor Ben 36 haftamdayım alt karın bölgemde çatlaklar oldu nemlendirmeme rağmen Ne kadar çok nemli tutarsanız o kadar iyi
cevriyetoy Denizim sizin haftalarda gumde 1 kez yeterli olur. 20 lerde sabah aksam surebilirsiniz ben suan 30 haftalık oldum gunde 2 kere kullaniyorum
cevriyetoy Denizim ayrica kasinti catlayacaginza isarettir bol bol nemlendirin kasirken de tirnakla degil de avuc icinizle kasiyin daha az catlar en azindan😊
gizemmm yuem_raak aynen . Benim doktorum da genetik dedi ama siz yine de gümde iki kez nemlendirin Son aylarda 3-4 e çıkarın nemlendirmeyi 1-2 kez yeterli olmuyor çünkü
Aysemiray Canim catlayasi varsa catliyor bende 3. Ayimdan itibarrn vazelin kullandim 30. Haftadayim kenarlardan kirmizi yirtilmalar olustu bakalim doguma kadar ne olucak ama vazelin daha etkili diger leri gibi deil
Senayuzuntass Kızlar ihmal etmeyin bn çok ihmal ettim her yerim çatladı çok kötü görünüyor ve açıyor mutlaka nemli tütün dus da nemlendiriciler var onu kullanın ve sabah akşam çatlak krmei kullanın pişman olmayın sinra
BusRAmazan Ben aynı sefa kremi kullanıyorum hamile olduqunu oqrendiqimden beri sbh akşam sürüyorum wazelin qb yaqli nemli tutuyor 30+5 olduk çok şükür şimdilik bı çatlak yok ins böyle dewam eder
1PrensAnnesi yuem_raak 30 hafta çatlamadım tam 7.ay yani 30haftada başladı bir iki derken şuan aşırı olmasada var 😞 olacağı varsa oluyo yani sürmediğim yağ kalmadı ama oluyo yinede öneri dersen vaseline in kakao yağlısı ve bio oil öneririm 👍🏻