Simaeb Kızlar Kağıthane Şişli, Levent, Beşiktaş doktor ve hastahane önerisi Olan var mıdır, Kağıthane Çağlayan mahallesinde oturuyorum. Yakınlarda bulabilirsem ne âlâ
Eldgrn Simaeb devlet ise canım Sarıyer etfal Çayırbaşı hastanesi önerebilirim özel ise Gültepe avicenna Hastanesi
Laleet Simaeb nisantasi vali konagi caddesinde Prof Dr Ergin Bengisu`ya gidiyordum. Muayenehanesi Bayer Apartmanindaydi. Dogum icin Amerikan ve acibadem ile anlasmali kendisi. Secimi size birakiyor
Benherseydenoncebiranneyim Simaeb ben kağıthanedeyim. Esenler de yakın. Esenler avicennada sertan aksuyu öneriyorum kesinlikle. 9 ay boyunca takibimi o yaptı
Simaeb Benherseydenoncebiranneyim Çok teşekkür ederim, araştıracağım. Erkek doktora da eşim yanaşmıyor pek 😩
Simaeb Defneberen Özel Levent hastahanesini ben de düşünüyorum, baş hekim de tanıdık. Galiba orada yapacağım doğumumu. Doktor da kadın süper 🤩
Zeynepy_ Simaeb Türkiye hastahanesi beniö doktorum orayla anlaşmalı Rıza Efendi Karaca ilk doğumumdada aynı doktordu çok memnunum
Simaeb Zeynepy_ Türkiye hastahanesinin önünden geçmemeye gayret gösteriyorum. Tamamen para odaklılar ve muameleleri çok itici