gamze_gul Kizllar Diyarbakır’da hangi hastanede bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiniz yanılma oldumu bu aralar yanılma çok oluyor çok karşıma çıkıyor bu konular…..
Elfsnc gamze_gul Memorial yunus çavuş, erkenden doğruyu söyleme ihtimali yüksek olan hocalardan ben ona gitmiştim
Hulus gamze_gul gebeligimin başından beri yunus cavusa gidiyorum 12+0 da kızımın cinsiyetini soyledi değişmedi.
ilaydaelcinn_1 gamze_gul Özgür Özkul’un kendi muayenehanesinde öğrendim kızımın cinsiyetini. 13 haftalıktı o zaman 🥲🧚🏻♀️ Şuanda da yanımda uyuyor elhamdülillah 🤲🏻💜🥺
gamze_gul Cnm yanılma çok oluyor genelde 16 haftada kesin diyip 20 haftada deise biliyor bununla ilgili çok konu okudum
gamze_gul Ben bağlar hastanesine Veyis Keskin’e gittim 15 haftaliken erkek olduğunu söyledi 16 haftaliken bu bebek kız dedi ben de anlamadım 1 hafta arayla cinsiyet deişti
Ronas 11hafta Özgür Özkul erkek olduğunu bir anda söyledi şok olduk ama takip dr Yunus çavuş oda 12.6 da erkek dedi 25.haftadayım hala bir umut belki değişir diyorum 💕
Mavi39 Bnde bağlar hastanesi hidir hocaya gittim. 16 haftalik iken yüzde 90 erkek dedi . Detaylida da erkekti.
Dolunaybelinay gamze_gul ben 13+1 de sultan hastanesinde Dr Selami Erdem. Den öğrendim kız diye 16 gittim tekrar kız dedi asla yanılmam dedi. 37 de yiz hala değişmedi cok şükür
gamze_gul Dolunaybelinay cnm o selamı erdem kardeşime kız demişti ama erkek çıktı 6 aya kadarda kız biliyorduk 😀meğer erkekmiş 2019 yılında