Hifaberra Bu gece itibariyle son 14 kızlar 38+ oldum. Çok heyecanlı ve telaşlı geçiyor sizde durumlar nasıl? Her an gelecekmiş hissi ağrı sancı hafif uğrayıp geçiyor. Korkuyla karışık değişik duygular yaşıyorum. Üçüncü hamileliğim olmasına rağmen. ☺️💙💐🙏
Hilalokyc Hifaberra herhangi bir sancı yok ama heyecan çok ilk olacağı için her an gelecekmiş hissi bende de var 😍
gazetecimom Hifaberra ayy rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲📿 benim 91 gün kaldı. Neler yapıyorsunuz, hurma yiyip merdiven inip çıkma vs?
Cennet-Kokulum Hifaberra Son 7️⃣5️⃣ gün🌸şimdiden heyecan, stres, korku başladı. 2.hamileliğim olmasına rağmen 🥰
Hifaberra gazetecimom Adaçayı içiyorum her gün Hurma yiyorum Squat merdiven in çık Perine masajı Bunları yapmaya çalışıyorum canım ☺️
gazetecimom Hifaberra perine masajı nasıl oluyor acaba, yetişebiliyor musunuz eşiniz mi yapıyor? Kullandığınız yağ vs var mı?
Umran__37 Hifaberra bende ayniyim dunden beri yogun bi sekilde cati agrisi ve kasik agrisi cekiyorum dogurururum insallah 🤣
Hifaberra gazetecimom hindistan cevizi yağı ya da badem yağı ile yapıyorum. İnternette yapım şeklini anlatıldığı videolar var oradan baktım kebdim yapıyorum
gazetecimom Hifaberra tamamdır teşekkür ederim. Ben başlasam erken mi olur acaba siz masaja kaçıncı hafta başladınz? Acıtan bir işlem değil inşallah 🤣