nese_gocuk hayirli olsun oncelikle. Baslarda ayni anda emzirmeye cabaladim. Bebeklerim sevmedi o sekilde devam edemedim. Benim bir benegim 20 gun kaldi kuvezde. Digeri 3 gun. (Zayif olan) basta ememiyorlardi cok minik olduklari icin. 35 haftalik dogurdum ben. 39 haftaya geldiklerinde emzirme danışmanı israriyla ayni anda emzirmeye basladim. Oncesinde emzirmiyordum. Sagip siringa ile verdim ilk ay. Sut sag bol bol. Goguslerine masaj yaparak sagarsan sutun artiyor.
Genelde 2 saatlik uykuyla 2.5 aydır yasiyorum. Allah yardim ediyor sanirim :) hipp 1 combiotic mama destekli gidiyoruz ikiz olduklari icin ve erken dogumdan birinin bagirsaklari tam gelismemis cok gazli. Sab simplex damla kullaniyoruz cok iyi geldi. Buyuyorlar merak etme. Benim kucuk olan taburcu olurken 1780 gr di. Simdi 4600 oldu cok sukur 🤣 ayni yatakta yatırma. Birbirlerini uyandırırlar. Benimkilere 50 gunden sonra phillips avent biberon verdim aldilar hem emiyolar hem biberon aliyolar. İlk 50 gun sadece parmak+ siringa besledik :) merak ettigin bir sey olursa yardımcı olmaya calisirim. ☺️