teacherozlem Arkadaşlar nasılsınız durumlar nasıl bizim 19 hafta 5 günlüğüz hatta gece yarısı 19+6 olacağız bebeğin tekmelerini genellikle kasıklarımda hissediyorum sizlerde nasıl bir de bugün kaburgalarımda baskı var sanırım bebek daha oraya etki etmez gaz falan sıkıştırıyordur diye düşünüyorum bize kız dediler bakalım 22 haftalık olunca detaylıya gireceğiz sizlerde durumlar nasıl
Marbling93 teacherozlem 19-20. Hafta en belirgin hareketlerini hissettiğim hafta oldu. 20+3’teyim bugün, eşim de o tekmelerin minik bir ‘pıt’ını bugün hissetti. 💓
oykumm_1233 teacherozlem 23 haftaya gırıs yapıcam bebek genelde göbek delıgımın altında cogunlukla da kasıkta hıssedıyorum bazen vajınamın tepesınde tekmelıyor detaylıya gırdık ama bı sıkıntı cıkmadı aşagıda vs demedıler normal sanırım bılemıyorum benımkıde kız
Annekusumm teacherozlem 19+3 üz bende gobek deligimin altinda kasıklarımda hissediyorum hareketlerini bizimde oglumuz olacak salı qunu gdecegim ayrintili ultrason icin gun verecekler
teacherozlem oykumm_1233 ah işte aradığım yorum çok sağ olun valla tam olarak orda hissediyorum neden buna çok takıldım benim 8. Haftada kanamalar başladı düşük riskim vardı eşi aşağıdaydı acaba ondan mı dedim bu kadar aşağıda hissediyorum tekmeleri göbeğimin orda da hissediyorum ama çoğunlukla çok aşağıda hissediyorum
kuzucumoglum teacherozlem canım 19+2 haftaligim bende kasığımda hissediyorum bazen böyle degisik bir agri oluyor bizimki erkek hala tam vurma aşamasında değil pıt pıt şeklinde hareket konusunda sanki geçen hafta daha iyiydi 19 haftaliga girince sanki pek hareket yok denilecek kadar az oluyor ama çok nadir bakalım bizi neler bekliyor ilerleyen haftalar☺️
Asli_3550 kuzucumoglum merhaba ben de 19+2 yim ilk gebeliğim ve hiç hissetmiyorum hareketlerini :( acaba kımıldıyor da ben gaz vs sanıp anlamıyor muyum ki? Hareketi karnınıza elinizi koyunca mı hissediyorsunuz yoksa his olarak da hissediliyor mu? Bu arada 17 haftalıkken sanki hissettim ama ayırt edemiyorum dediğim gibi :(
Nesecrkc teacherozlem haftamız ve günümüz aynıymış ☺️ Benimde sırtımda hep ağrı ve batma hissi oluyor . Hareketleri de çok yumuşak göbek deliğimin hemen altında oluyor genelde kıpırdanmalar sakin olan bir ortamda çok rahat hissediyorum .
teacherozlem Nesecrkc benim de göbek deliğimin çevresinde de hissediyorum ama aşağıda daha çok hissediyorum bugün tekmesini videoya çekebildim sağda hemen göbek deliğinin altında vurdu bir tane eşime attım o da gördü benimki artık dışardan da görünüyor çünkü ikinci hamilelik ama 10 sene geçti ya unuttum artık ilk gebeliği
mavisinprensesi20 teacherozlem bende 20+4 oldum benim bebeğimde kasıklarımda vajinamda hissediyorum sanki bebeğin eşi aşağıdaydi korktum bir sıkıntı var diye üstelik serklajliyim dün yani cumartesi günü kontrolümüz vardı çok şükür bir sıkıntı yoktu bebeğin eşi yukarı çıkmış dedi doktorum bende bebeğin hareketlerinin aşağıda olduğunu söyledim normal dedi ayaklarını uzatmışti 🤗 Perşembe günü 21+0 oluyoruz ve detayliyla giricez insAllah darısı size olsun takmayın bol bol yatın dinleninben öyle yaptım
teacherozlem mavisinprensesi20 ay kurban olurum o neşeli ayaklara hepsinin ayaklarını yerim bennnn 😍 çok şükür benim de çıkmıştı kanamalar 14. Haftada kesildi hep yattım hala da dikkat ediyorum hiç iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorım o da yormadan eğilmeden uzanmadan valla içim rahat etti o minik ayaklar altta tepişiyor 😂😂😂 ah allahım sağ Salim alalım inşallah hepimiz kucağımıza bakalım ben de 22. Haftada inşallah gireceğim detaylıya doktorum en iyi zaman o zaman dedi
mavisinprensesi20 teacherozlem ayy çok şükür sevindim yukarı çıkmasına 🥰🥰 korkma sende annesi keyiflerine düşkünler biraz galiba 😂😂 insAllah güzel haberler alırsınız sizde detaylı için çok heyecanlıyım valla ilk defa yüzünü görücez hayırlısıyla gidip görseydik🤗🥰🥰
teacherozlem mavisinprensesi20 ah çok güzeldir detaylı ultrason ben ilk hamileliğimde kızımı gördüğüm zaman aşık olmuştum inşallah minnaklarımızı alalım kucağımıza da sevelim sağ salim
Sellcan Ben 17. Haftadan itibaren hissetmeye basladim. Tabi 2. Gebelik oldugundan sanirim hareketi ayirt edebiliyorum. Suan disardan birisi dahi elini karnima koysa tekmeleri hissediyor. Saglikla gelsin tum yavrular insaAllah 🌹
Elfcg 17+5 im bende hep kasıklarımda minik pitlar şeklinde hissediyorm daha göbek deliğime hiç cıkmadı.acaba neden diyordum demekki öyle oluyormuş☺️
Selma17 16 haftada hissetmeye başladım ikinci hamileliğim göbek deliğimin altında , şuan 17+6 günlüğüz üç gündür hissetmiyorum sanki normalmi sizdede yaşandımi sürekli aklım onda niye hareket etmiyor diye birşey mi var acaba yarın kontrolüm var
teacherozlem Selma17 öyle oluyor korkmayın bazı günler çok hissediyorum bazen 3 gün hiç hissetmiyorum aslında hareket ediyorlar ama yerleri geniş biz algılamıyoruz yüzeye vurursa algılıyoruz
Gmzgmz91 teacherozlem ilk gebeliğim ve 20. haftadayim. Nerde hissetmem gerekiyor hareketlerini nerde olursa normal oluyor. Ben göbek deligimin altında hissediyorum ve böyle kayma şeklinde yer değiştiriyor sanki,tekme daha hissedemedim normal mi acaba