sliya30 Aysef27 hiç bilmiyorum nişan su olmazsa sancı olur herhalde geriye ne kaldı 🙈🤣bende su gelmişti
tugba-polat Aysef27 başlar benim iki dogumumda da nişan ve su gelmedi suyu doğumdan hemen önce doktorlar kendisi patlattı
Aysef27 tazebiranne_hg04 cok sancim var ya dun hastanede nat e cikiyordu ama beni bu kadar rahatsiz eden sancilar yoktu duş aldim yine gecmedi dinlendim uzandim hala agrim var
Ozan-Annesi Aysef27 kaç haftalık sın bilmiyorum ama arkense eğer mutlaka gidip sancılarının durdurulması lazım suyun geldikten sonra durdurulamaz doğurursun zaten. Zamanıysa da yine git doğum başlayacaktır
Aysef27 3melekannesi_ peki bebek sertlesiyo ama harekette ediyo arar ara hareketleri duruyormu yani oldugum yerde kaliyorum resmen agri gelince ama geciyo bebek hareket ediyo falan sonra geri sertlesiyo sanci basliyo
Aysef27 Ceremua ya dun ebe de suyun gelmeden nişanın gelmeden dogum baslamiz olmaz daha korkma dedi dun sancilarim cok yuksek cikmisti yatis verdiler ben istemedim yatmayi
Aysef27 minnakannesi08 36+1 ya iste onu hesablayamiyorum napicam sancimin ne kadar surdugunu sonra arda kesildigi zamani dami hesabliycam
minnakannesi08 Aysef27 süre tut canım telefonda ve yaz bir kağıda kaç dakikada bir geliyo diye yalancı sancı da olabilir vücudun doğuma hazırlanıyo çünkü
Ozan-Annesi Aysef27 bu uygulamada kasılma sayar var gelince bas bitince tekrar bas o kaydediyor otomatik düzenliyse, pozisyon değiştirsen de geçmiyorsa, ağrı belden geliyorsa gerçek sancıdır
Aysef27 minnakannesi08 ya dun nst de 100 lerin uzerine cikiyordu sancilarim o yuzden gercek sancimi diye cok kaygilandim
MNursel Aysef27 nişan ve su gelmeden açılma olur elbette . Hatta kiminin suyunu açılma ilerlesin diye patlatıyorlat. Ama herkeste nişan gelir mi bilmiyorum . Çatı muayenesinden sonra nişanım gelmişti. 2 gün sonrada suyum sızmaya başlamıştı .
Aysef27 minnakannesi08 hic gecmiyo iste kesilmiyorda suan aksam izeri bi ara keislip geri geliyordu duzensiz bi sekilde suan kesilmiyoda
Aysef27 Ozan-Annesi 36+1 haftaligim ama bebegin gelisimi 2 hafta onde gidiyormus doktorum oyle soyledi