Happymomsswater 38+4 olacağım yarın bir haftadır falan bacaklarımın arasında ağrı hissediyorum sağa sola dönerken ayağa kalkarken vs bebeğin kafası kanalda ondan olabilir mi yada doğum yaklaştı diyebilir miyiz artık lütfen diyelim çünkü 🙈😅
Satiyeak Happymomsswater ben o agriyi 24. Haftamdan beri cekiyorum suan 27+2 yim sanirim dogana kadar boyle devam edecek. 😂
ilhaninannesi Happymomsswater 37+4 üm 2 haftadır belki daha fazla yatakta dönerken bacak aralarımda çıtlama sesleri geliyor kalkarken zorlanıyorum vajinam çok ağrıyor. Genelde yattığımda kalkmaya çalıştığım zaman ağrılar oluyor 🙄 tam bir panda oldum zar zor kalkabiliyorum
Bebitooo 36nin sonundayim o bende bayadir var birşey kasları yüzündenmis artık doğsun diye bekliyorum ağrıdan zaman da geçmiyor
Ozgemasal Benimde ayni şekilde syağa kAlkarken bacaklarimin arasi agriyor çok hemde bebegin kanala girdigini kendimiz anlayabiliyormuyuz bebegim cok hareketli kanalda o sekilde hareket edermi bilemedim 🤔
Happymomsswater Ozgemasal ben çarşamba günü çatı muayenesinde öğrendim kanala girdiğini ama hareketleri bana da hala aynı gibi geliyor aynen
Ozgemasal Happymomsswater yani ilk zamanlarindaki gibi hareketleri karnimin yan tarafinda çok sertlik oluyor ayagi gibi diger tarafindada cok sertlik oluyor ayni zamanlarda oda basi gibi kanala girse boyle olmaz diye dusunuyorum
Happymomsswater Ozgemasal ben artık oturunca bacaklarımda ağırlık hissediyorum birazda midemde rahatlık sizin kaçıncı haftada
Ozgemasal Happymomsswater benim 38+1 ama dünden beri çok sık idrar ve buyuk tuvalete gidiyorum ve karnimda agri oluyor
Happymomsswater Satiyeak sizinki baya erken başlamış her belirti herkeste farklı artık şaşırmamak lazım 🤭😅
Ozgemasal Happymomsswater cati muanemi 20 gün once falan oldum normal doguma uygubn dedi 2 gun oncede kontrolum vardi daha kanala girmedigini soylemisti girmiş olabilirmi bilmiyorum
Ozgemasal Happymomsswater evet sebebi akintimin çok olmasiydi fitil yazmisti akintim içinde o sekilde bakti catilarin normal falan dedi suandada karın agrisi var gecmezse gidicem hastaneye dunde boyleydim buyuk tuvalete cok sık gidiyorum
Happymomsswater Ozgemasal ishal şeklindeyse doğum belirtisi diye okumuştum karın ve bel ağrısı bende de oluyor ama düzenli değil daha
Happymomsswater ilhaninannesi bende aynı şekilde nerdeyse çok az kilo almama rağmen aşağıda ağırlık hissediyorum yürürken zorlanmaya başladım inşallah doğum yakındır 🤲🏻