1birgun sonrası degil aslında ilk nişanım geldi benim 2 kere 2 gün arayla, doktoruma söyledim böyle böyle hafif pas renginde gibi bi akıntım oldu dedim, cok hafif belli belirsizde adet sancısı gibi biseyler hissediyorum dedim. Nst istedi hemen. Bakkala gider gibi gittim nstye, bisey yoktur diye. Sancılarım 80-90-100 aralıklarında ve baya baya tablo gibi düzenli. Yatıs verdiler hemen, 2 serum, bi doz ciğer geliştirici, 1 doz sancı önleyici bide damardan antibiyotik yaptılar. 3 saat sonra tekrar nst bakıldı düşmedi sancılarım.alttan muayne falan yapıldı, acılmam baslamıs 1-2 cm olmus, Sonra bikaç saat sonra nst bir daha bakıldı onda düsmüşlerdi. En son sabahı tekrar baktılar. Kesilmisti tamamen. Ama ebe falan baya telaşlandı. Ben diyorum ebecim sakin ol sancı olsa duramazdım, bebek hareket ediyor alet yanlıs algılıyor. Cünkü asla hissetmiyorum, bakıyorum karnım hop yamulmus, ah diyorum bak bebek iste, ebe diyor bebek degil bu kasılma😂 sonunda onlar beni ikna ettiler kasılmam olduguna. Cok garipti yani, arkadasım doktora bi söyle belki acil biseydir demeseydi benim doktoru aramaya niyetim bile yoktu. İyi ki aramısım, yoksa dr sabaha bekleseydin doğururdun dedi.