1birgun Filizx1 aynısı şuan bende var bide adet şansını geçmiyor resmen ilk defa böle oldum bide mide bulantısı da var
Meryy69 Filizx1 kuzum artık doğum sancılarım başlamıştır ben 36. Haftadayim benimde karın sertlesmesi vs çok var başlamış doğum sancılarım sancı sıklığını kontrol et
cansuturgut 1birgun aynısı bende de var şu an ağrıdan zor duruyorum adet ağrısıyla ishal ağrısı karışımı bi ağrı ve belime vuruyo yatamıyorum uzanamıyorum yürüyemiyorum
1birgun Filizx1 bekliyorum takip ediyorum dayanılıcak bişey derin nefes al doktorum suyun gelirse kan gelirse gel demişti korkmuyorum onun için korkma sende gelirse gelsin ağrılar bebişlerimiz gelir
Meryy69 Filizx1 kuzum bir duşa gir mesela karın sertlesmesi ne kadar sürüyor bebek hareketleri nasıl bunları bir kontrol et am skain ol önce korkma gelirse de tam zamanı annesi sen tedirgin olursan da kasılır yavrucak
Bebitooo Filizx1 benimde aynısı karnım taş gibi oluyor bir kosesinden yukarı doğru toplanıyor bir saatte bir 7 kez oldu bugün
cansuturgut Filizx1 sabah randevum var belki yalancı sancıdır bilemiyorum ki acilde de pek ilgilenmiyo acil doktorları
1birgun Filizx1 öyle bişey olsa zor dayanırım ağrıya diye düşünüyorum 😀 bide ağrılar sıklaşmadan gitmeye gerek yok
Birbebismeselesi 1birgun gaz neden oluyor ki? Bendede tüm bu söylenenler vardı, gaz bugün eklendi, karnımdaki sancıda gaz sancısı gibi adet sancısı gibi karmakarısık adlandıramıyorum