Ysmndnz Ark bendeeee sürekli tuvalet avuç avuç içilen ilaçlar gerçekten usandım. Birde yüz üzeri uyumayı özledim
Baharoz Miniklerinannesiiii ilk aylar oyle oluyor ama vucut bebege alistiktan sonra o his geciyor emin ol. Bndede cok vardi sanki dunyalari yemisim ve icimde kocaman bir balon varda nefes alamiyorum ustumda dar bi kiyafet yokken bile icten distan daraltiliyormusum gibi skiliyormusum gibi hissederdim ama gecti 2bucuk 3 aylikkenn
Miniklerinannesiiii Baharoz aiy çok şükür geçeceğine sevindim çünkü korkudan lokmalarımı sayılı yiyiyorum canım
Baharoz Ark sirt ustu yatmayi ozledim ilacsiz hayati ozledim . 27. Haftadayiz daha . Ama bunlar icin degil kizima sarilmak kucsgima almak icin gun sayiyorum😍❤❤
Maden Baharoz sırt üstü ben uyurken istemsizce yatiyorum çok mu sakıncalı bilmeyerek gece uyandığımda sırt üstü yatıyor oluyorum yanii 🤔🤔
gzdkrck Ark sırt üstü yatmak, yüz üstü yatmak, koku hassasiyetleri, mide yanmaları, bel agrılarım ve dusunmeden sınırsızca içebileceğim cay kahve vs 😂
berfin_21 Ark ben oğlumu kucağıma alıp bol bol koklayıp sarılmak istiyorum kazasız belasız inşallah 🙏🏻 🧿
Baharoz Maden ya 5 yada 6 . Aya kadar normal ama 6.aydan sonra yatmamak gerekirmis karin buyudugu icin sirt ustu yatildiginda tum agirlik omusgaya damarlara baski yapiyormus hem anneye hemde bebebege giden damarlar skisiyormus buda sakincalikmis en iyisi sol tarafa yatmakmis. Bnde kendimi sola alistirmaya calisiyorum bazen uyandigimda sirt ustu yatmis oluyorum uzuluyorum bu duruma bu yuzden derin bir uykuya sahip olamiyorum malesef🙁
Maden Tuvalete sürekli gitmemek İstediğim şekilde uyumak Kot Jean giymek (güzel giyinmek şık) Rahatça uzanıp istediğim şekilde ev temizliği yapmak Çay kahve sigara keyfi yapmak tabi hemen degil yine belirli bir süre geçtikten sonra bu!
Serap-Yigit Ark doğumdan sonra 1 buçuk sene daha Demir ilacı içmiştim ben 😂bitirememiştim 😂 şimdi yüz üstü yatabileceğim inşallah. Hayalim o. 😂
AyFatma Ark en çok havalar sıcak ama hamilelikte bu sıcaklık 10 kat gibi geliyor bana. Hiç bu kadar yakındığımı hatırlamıyorum. Bile yeni yeni başlayan sırt ağrılarıma. 58 gün var Allahın izini ile
Deletedmom_7 Gulll333 yalnız geveze insanların doğurunca sayısı artıyor hepsi bir taraftan çıkıp akıl vermeye kalkıyor 🙄
Fatma0090 Ark vaktinde sağ sağlim geldiğinde o gün benim bayramım olucak inşallah 🤲🏻 ilac vs gepine razıyım yeterki vaktinde sağ sağlim kucaklarımıza almak nasip olsun 🤲🏻 suan hastaneden yazıyorum benim oğlan aceleci anladı abisi gibi onları kaybettim 23 haftada ama inşallah buna vaktinde kavusuruz 🤲🏻28+3olduk su 6haftayı da atlatırsak 34.yada 38olursak inşallah 🤲🏻
Benjaminannesi Ark hamilelik değil valla asıl önemli olan lohusa teri 😂😂 ahsha şimdi ne dediğimi bilmezsiniz de lohusanin bitmesine sevindim valla doğumun değil kucağıma aldığıma sevindim en önemlisi buydu çok şükür rabbim herkesin evladıni bağışlasin
Benimennembirmelek Benjaminannesi sanırım eğer bundan sonra depar atmazsa 7 aylık hamileyim 59 kiloyum 😁 inşallah doğuma kadar bana sürpriz yapmaz 😂😂
06nurrrr Ark benim 148 günüm var ama bittikten sonra en çok dans edince mutlu olucak horon halay roman ohh şimdiden hayali bile güzel ara ara dans ediyorum ama zpilayamiyorum
KeremikoBayky Ark kuaföre gidip saç yüz el ayak tüm bakımlarımı olup şuan giyemediğim kıyafet ve ayakkabılarımı giyip güzel bi şarap ve suşi için eşimle yemeğe çıkacağım anı hayal ediyorum yalan yok