Hllcml Güzel anneler herkese merhaba 🥰Erzurum’dan Adana’ya tayinimiz çıktı ziyan Ceyhandayız Hangi Hastanede Hangi doktoru önerirsiniz hiçbi bilgim yok 😔
tatliiannnee Hllcml devlet dusunuyorsanız balcalıya öneririm kesinlikle mete sucu paralı bakıor ama balcalı da Baska Drlarda var arastırın. Derim muayene uxreti 300 sanıem tam bıomırum normal doguma girmesinş istersenlz 1500 1600 arası
MMelissaaa- Hllcml evet özel hastahane. Devlet düşünüyorsanız yorum yapamıyorum çünküü doktor bulmak imkansız randevu ayarlamak zor üstelik muayeneyi 2 dakikaya sığdırıyorlar. Eger özel düşünürseniz dediğim gibi Önder beyi öneririm. Uzun yıllardır doktorum kendisi bekarken bile doktorumdu. Tedaviye olan yaklaşımı ilgi alakası gerçekten iyi
Hllcml tatliiannnee devlette ama özel olarak bakıyor değil mi ikinci bebeğim ilk sezeryan oldu sezeryaniçinde ücret alıyor mu
Hllcml Ben açıkçası biraz devlet hastanesinden korkuyorum geçen rahatsızlandım Ceyhan devlet hastanesine gittim çok ilgisizdi ve çok temız degıldı özele gitmeyi düşünüyorum giriş ücretlerinde bilginiz var mı acaba sürekli zam geliyor güncelleniyor fiyatlar
gizemlianne12345 Hllcml bu denilen hastanenin 2 bölümü var bir devlet biri özel isteğe bağlı seçenek gibi birşey yani😅 evime uzak olmasa bende o hastaneye gidip bakmak istiyorum ama malesefki uzak ki siz Ceyhan’dan geleceksiniz size daha uzak düşüyor
tatliiannnee Hllcml onu tam bılmıorum istege baglı sezeryan yapmıor zaten bı randevu alıp deneye bilirsınız cok bilgili prof kendisı zaten
zdurum Hllcml iki doktoru da çok tercih eden varmış ama ben gidip muayene olmadım evlenmeden önce bir kere oğuz beye gitmistim