Zagrozunannesi Iyı geceler hanımlar kardesım hamıle galıbaaaa😂😂😂ama su an da eczaneler kapalı eşim de gıdemıyor nobetcı eczaneye 🤭 evde hamılelık tersti nasıl yapılıyordu hanı ıdrara falan bakıyorlar ya karbonatla bi seyler yapıyolar tam olarak bölen yazabılırse cok sevınırız 😍
sudamlasi Zagrozunannesi bence yarın acile gidip kan versin evdeki karbonatla lahanayla olcak iş değil bu
BeyzZaA Zagrozunannesi eşim evde yoktu bende gidemiyodum bi deniyim dedim bütün hepsini denedim hiç biri işe yaramadı dün öğrendim hamileymişim hiç uğraşmayın derim
deletedmom6295 Zagrozunannesi arkadaşım kendi yapıp köpürmüştü sonra eşine de uyguluyor emin olmak için eşinin de sonuç pozitif. hamile kalan ilk erkek oldu😀 çok gülmüştük
ReyhanKurtSalman İdrara karbonat döküp yapıyorlar kabarırsa hamile diyorlar ama bazen yanıltabiliyor birde çamaşır suyu işe damlatıp yapıyorlar ☺️
Zagrozunannesi ReyhanKurtSalman ne kadar idrara ne kadar karbonat ahaha😂😂valla kafayı yerdik burda ınsallah cıkarrrr çıkarsa eskimi zorla gonderıcem valla eczaneye
FMS http://m.mavikadin.com/karbonatla-limonla-dis-macunu-camasir-suyu-sirke-ile-hamilelik-testi Bilmem mantıklı bilmem saçma ama evde doğal yöntemlerle gebelik testi yapmak için akla gelmez yöntemler üretilmiş bi okuyun isterseniz 🤣🤣