asyaanne Kızlar genel anestezi ile doğum yapanlarınızdan öneri alabilir miyim yarın sabah doğuma alıncam acil çok korkum var endişem var desteğinizi bekliyorum lütfen şimdiden Allah razı olsun 🙏🏻
Xxz asyaanne canım benim o canı minicik evladını içine koyup bu zamana kadar büyüten Allah tasimana yardimcinolan Allah genel anesteziyle doğum yaoicaksij sana yardımcı olmaz mı hiç ? Ne tür doğum yaparsan yap bu önemli anı inan Allah çok çok yardımcı oluyo. İki rekat namaz kız dua et. Zaten uyuyacaksin hicbirsey hissetmezsin zaten. Umarım rahatlama yardımcı olmuştur . Çünkü bu kutsal anda onunla baş başa olacaksın burda kim.ne derse desin. Umarım.hersey yolunda gider ki gidecektir inşallah duam.seninle ♥️🙏🙏🙏
_Melekk_ asyaanne ben 2 kere yaptım uyican uyancan bebeğin yanında sağlıcakla kavuşun uyandıktan donra 3-4 saat ağrıların olur sonra rahatlarsın korkma iyi düşün
asyaanne @Xxz Çok teşekkür ederim gerçekten hepsinin farkındayım elhamdulillah inançlı insanlarız ama anksiyeteme de engel olamıyorum Rabbim sağ salim çıkmayı kucağımıza almayı nasip etsin moralin içinde Allah razı olsun tanımadığın birinin derdine ortak oldun Rabbimde sizin ne muradınız varsa versin🤲🏻❣️
Derya-mihra Uyuyup uyanacaksın ve hop bebiş kucağında olacak hiç korkma İnan ki hepsi geçiyor. Ağrılar diniyor, ne yaşadığını bile unutuyorsun sen bebeğine odaklan küçücük minicik bir melek geliyor annesi. Rabbim sağ Salim kavuştursun sizi ❤️
gecekusuanne Bol bol rabbi yessir ve la havle vela kuvvete oku ilk dua rabbim zorlastirma kolaylastir ikinci dua basin sıkıştığı zaman islerin acilsin o anda ne yapıyosan diye biliyorum. Ben panik atak oldugum icin genel oldum hemen bayılmadılar batikon falan surerlerkene ben kesiyolar sandim bastim bagra bagra duayi adamin elinide bir tutmusum dogumdan çıkarken bagirmisim kocam adamin elini tuttum dunya ahiret abimsin diye herkes kirilmis gulmekten🤦🏻♀️ onun haricinde inan bana ne bi agri ne bi zorlanma 6 kati inip ciktim ayni gun hava almak için. Ettigim dualar bana yardim etti ona inanıyorum.
asyaanne @_Melekk_ çok teşekkür ederim değerli yorumun için dediklerini mutlaka dikkate alıcam cansın 🙏🏻🌸
asyaanne @Derya-mihra Yaa ne kadar samimi ve içten bi yorum sizin gibi insanlar iyiki var dünyada çok ama çok teşekkür ederim 🙏🏻🌸❣️
asyaanne @gecekusuanne Fark etmişsinizdir bende de panik atak var hafif de olsa anksiyete var ve insanların pozitif sözleri bana çok iyi geliyor bunları bende biliyorum tabiki ama başka birinden duymak çok güven veriyor bana ne biliyim dediğin duaları okuycam kuzum çok teşekkür ederim degerli yorumun içinde iyiki varsınız 🙏🏻🌸🥰
gecekusuanne asyaanne once allah a güven sonra doktorlarina allahin izniyle cok guzel olcak canim benim😘😘