Gebeesra 26+4 haftalık gebeyim 3-4 gündür kaburga kemiklerim aşırı acıyo ve ağrıyo bunun için daha erken değil mi? bebeğimin kilosu 10 gün önden gidiyo
Vera09 Gebeesra benim daha erken bile başlamıştı ama sonra geçti. Şimdi 31deyim tekrar başladı. Sizinkide belki geçecektir
twinboymama Gebeesra 34. haftada başladı benim 10 gündür hala ağrıyor. doktorum normal dedi. bebekler o kadar yukardalar ki ağzımdan bile doğabilirler yani
Nskyhn Gebeesra 33+1 hala kaburga bel ağrısı çok şükür maşallah yok. Maden suyu kalsiyum magnezyum kullaniyo musun peki
Gebeesra Vera09 ben genelde 9. Ayda oluyo diye duymustum şimdi başlayınca şaşırdım bebek artık çok hızlı büyüdüğü için heralde hissetmeye başladım birazda zayıfım belki ondandir
Gebeesra twinboymama Allah kolaylık versin benim bi tane ama şimdiden öyle hissediyorum akşamları midem aşırı şişiyo😂
Kbra5434 Benim de yeni başladı şu sıralar fazla dik oturunca ağrıyor hemen😮💨 27 haftalığım normalde ama 2 hafta önden gidiyor.
Gebeesra Kbra5434 Kbra5434 sağıma soluma yatınca kaburgam ağrıyo düz yatsam bu aylardan sonra doktorlar önermiyo otursam olmuyo 😅
Gmzbiri Gebeesra benim de 27 28 de başlamıştı. 33 e kadar devam etti sağ tarafımda kaburgam batıp duruyodu. Şimdi 36 haftalığım bebek aşağı indiğinden biraz rahatladım 🤗👶🏻