Bir_mucize_olsun1 Hanımlar bebelerinizin kilosu ne durumda siz bu süre zarfinda kaç kilo aldınız ( hiç kilo almayan varmı almadiysa nasıl almadı 😂🤭)
Aminenin_annesi Bir_mucize_olsun1 aldığım kilolardan bahsetmek istemiyorum o konuyu geçelim😃 bebeğim 35+5 te 2644 gramdı yarın 37+5 iz bakalm kaç kilo olmuşuz kontrol zamanı 🤰
benguuusk Bir_mucize_olsun1 3070 demiştı doktor şimdi 36+6 haftalığız Toplam şimdiye kadar 7 kilo aldım
Deletedmom_30 Bir_mucize_olsun1 iki farkli ultrason cihazinda birisinde 2500 birisinde 2800 kiloydu😂😂 bende 4 kilo aldim ☺️
Bir_mucize_olsun1 Aminenin_annesi bahsetmek istemediği ne göre demeki biraz almışsın 🤭 olsun alındığı gibi veriliyor 😌
Cen-net Bir_mucize_olsun1 doğuma kadar kusarak 😂 ay şaka Bi tarafa alınan kilolar verilir boş verin en güzel dönemi abi kadının bence hamilelik benim bebeler hep 2500 doguyo zor büyüyo kusmaktan ne kendimi ne onları besleyemiyorum ki
Tunurr Bir_mucize_olsun1 35+2 de 2565 gram çıktı minik kızım ❤️ Bende 6 buçuk kilo aldım bakalım yarın 36+2 kontrolüm var 🥰
Tunurr Bir_mucize_olsun1 birincinin peşinden koşmaktan hiç hamilelik yaşayamadım 😅 haftasıyla uyumlu olduğunu normal olduğunu söyledi oğlumda bu haftalarda aynı kilolardaydı 3340 olarak doğdu biraz bünyeyle genle alakalı sanırım
izobellaaa-_- Bir_mucize_olsun1 evet daha çatlat yok kuzum popom da oldu popoma bütün kiloyu oraya aldım