Aydanbodur12 LittleCaterpillar Merhaba bir aksilik olmazsa benimde 6 nisan dedi doktor ama her bebek tam zamanında gelmeyebilir dedi bakalım sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
2pasaannesi LittleCaterpillar merhaba, benim de nisan ortaları sanırım. 6 haftalık oldum bugün, ayın 31 inde kalp atışı için gidicem. Sizler duyabildiniz mi kalp atışını? İnşaAllah hepimiz tez zamanda duyarız
minnakannesi08 LittleCaterpillar bende 5+2 hastalığım 23 Nisan çıkıyor bakalım nasip ne zaman gelirse
Iremdemr LittleCaterpillar bilmiyorum dinletiyorlar mı bize kalp atışı için pazartesi gelin dedi gün sayıyorum :) doktor baktıysa iyidir tabii ki yoksa söylerdi elbet
LittleCaterpillar Iremdemr dinletirler benim doktorum çok yoğun birr gündeydi öyle denk geldi hayırrlısı ile olsun İnşaAllah 😊
Mervegedik22- Snglhfs 13 Nisan gozukuyo ama ikinci gebelik ilki sezeryan arada 4 sene var ne olur nasıl olur ne zamana denk gelir Rabbimden hayirlisi 💞
bendiyebiriii Beta cuma günü 1581 geldi kızlar. Bugün tekrar verdim sağlık ocağında ama sonucum çıkmadı daha. Yarın randevum var keseyi görmüş olur muyum acaba? Ve kaç haftalık sizce? 5. Hafta başı gibi gözüküyor betaya göre ama bilemedim. İlk gebeliğim🥲♥️