Melike_1616 Kızlar kasığımda ve belimde çok ağrı oluyo bazen ev işi yaparken hem 2 dakika sonra hemen agriyo ve bu durum beni korkutuyo sizdede oluyomu acaba doktora gitmeli miyim . Sizce
LittleCaterpillar Melike_1616 bende 9. Haftama girdim bel ve kasık ağrılarım devam ediyor ayakta çok duramıyorum ama endişelenme doktora gittiğinde yine sorarsın ama rrahim büyüyor bebek büyüyor normal bence
Esrauysal Melike_1616 bende öyle olmuştum aşkım gayet normal yaptığım işte ise benzemezdi hemen bir bel ağrısı sırt ağrısı 😂12 +4 olduk bizde
Su4835 Melike_1616 kanama olmadığı sürece bana normal demişti dr.inan 21. Haftadayım hala bel ve kasık ağrısı var.kolay değil rahim büyüyor kaç katına çıkıyor bebek ortamı için .sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏🏻 Evet hamilelik bir hastalık değil ama yine de çok da yorma kendini ilk üç ay önemli 🤲🏻
Su4835 Melike_1616 çok fazla ağrı olur ve devam ederse dinlenince geçmiyorsa doktoruna danış bu kasılmalar için progestan(düşük önleyici) verebiliyor ağrıları rahatlatıyor tabi tehlike de varsa .bana kanama olmadığı sürece endişe etme demişti tabi en iyisini doktorunuz bilir.
Tugceeeesss Melike_1616 bence doktoro gözükmelisiniz ben de aynı şeyleri yaşamıştım bana da aynı şeyleri söylemmişlerdi ama bebeğimin tutunması düşüktü progesteron kullanmıştım ve şimdi 20 haftayı geçtik birine sormakla olmaz en iyisini doktor söyler test yaptır
Melike_1616 Tugceeeesss canım rahatsız ediyorum ama bebeğin tutunması ile ilgili farklı test mi uyguluyolar
Tugceeeesss Melike_1616 kusura bakmayın yeni gördüm kanda farklı test yapıyorlar evet normal değerler dışında başka şeylere bakılıyor ben sancım olduğunu söylediğimde aldılar
Tugceeeesss Su4835 benim de kanamam yoktu ama progesteron vermişti tutunması düşük demişti trabzon özele gidiyordum
Derya5541 Kızlar 9+6 haftalik olduk bende de oluyor doktor normal demişti regl olamadığımız için vücut adapte olmaya çalışıyormuş kanama vs. Olmadığı sürece korkmamaliymisiz
Melike_1616 Derya5541 bende napcagimi bilemedim bende rahimden kaynaklandığını düşünüyorum bebek büyüdüğü için ama biraz korktum