minikturtam1 Allahvargamyok ben oglumu kendime benzetiyorum. Kucük dudak küdük cene, kücük burun ayni ben 🤭🤭
2Prensin_annesiii Allahvargamyok babasinin aynisi bizde.esimin kuzeni var esi bi kiz dogurdu sanki kuzeni dogurmus kimi vallah bi bebek babaya bukadar nasil benzeye bilirya
Hulya_21 Allahvargamyok bizde detaylı utrasyonda babaya benziyor doktor dedi bana sen sadece tasıyıcısın dedi 😀
eylulicten Allahvargamyok ultrasonda ayni babasi yatisi bile babasi eli yuzunde uyuyor. Benzesin valla babaya benzeyen kiz sansli olur ona benzesin kara gozlu bir kiz olsun 🥰😊👼
TBeyza Allahvargamyok saçları kıvırcık dudakları küçücük bana ben kumralim eşim sarışın - gözleri kehribar teni beyaz anneme🤭 kaşları abime ,burnu alnı kocama benzedi ilk doğurduğum 😂
_ozlmm Allahvargamyok Bizim ki sürpriz bir bebek 😂 2 aydan az kaldı doğuma hala yüzünü göremedik ama kafası karnı bacakları bir hafta önde gidiyor eşimin kafa yapısı büyük biraz galiba bebişimizin de kafası büyük olucak 🙈 doktor siz çok minyonsunuz ama maşallah bebeğin gelişimi bir hafta önde kime çekti bende çok merak ediyorum diyor ☺️ Umarım her şey yolundadır bir hafta önden gitmesinde sorun yoktur ☺️🙏🏽
QUEEN088 Allahvargamyok Aynı ben😁Gözler dudaklar)bitane kaşları babasına benziyor oda kaşların kaldırınca🤣. Allahım korusun bebişleri☺️
Derya-31 Allahvargamyok ultrasonda kayın babama benzettim kızımı daha gelmedi hayırlısıyla sağlıkla gelsin önce bakalım 😁
kuzeymomsss Allahvargamyok doğduğunda aynı kardeşim ve bendim, göz rengi annem hala da annem. 3 ay 24 günlük babasının kopyası 🤦🏼♀️ ultrasonda da aynı babasıydı şuan da 🙄
06nurrrr JaleTogrul vermiyorlar ki🤷🤷 2 kere devlet verdi biri 6 haftalıkken biri 10 haftalık 19a giricem insallah daha bebeğimi göremedim.
LamiyaCetinkaya Allahvargamyok Çoğu insan bana benzetiyor, hatta kayınvalidem küçük Lamuş diyor oğluma 😂 ten rengi, kaşı gözü aynı ben. Dudakları babası, bazı huyları da ona çekmiş, ama genel olarak huyu da bana benziyor. Ortaya karışık bence 😂