Masumanneinci _mira_2022 bugün karnımın baya alt kısmında regl ağrısı gibi bir ağri var ve geçmiyor. Lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum sürekli bu normal mi?34+6 yım🥺
_mira_2022 Masumanneinci a bende 34+5 haftalık hamileyim bendede durmadan tuvalete çıkma isdeği geliyor kasıklarımda ağrıyor bende bilmiyorum niye 🤦🏻♀️
_mira_2022 Masumanneinci birde sende uzanırken çocuk toplanıyormu karnının ortasına bu durumda canımı sıkıyor 🥺
Gmzbiri Masumanneinci doktor düzenli bi şekilde devam ediyosa sancı olabilir demişti. Doktorunuza danışın isterseniz
S3lin8767 _mira_2022 ohooo bu toplanma hissi bende 25. Haftadan beri var şuan 30 +3 biraz daha sıklaştı daha 2-2bucuk ay var ama kasık ağrısı adet agrısını gbi 5er dk agrılar bacak ve çatı ağrıları hepsini yaşıyorum sizinde 25 haftadan sonra böylemiydi? Yoksa bende mi bi gariplik var anlayamıyorum😔
Aluskus Ağrılar bebek baş aşağı döndüğü için veya kanala yerleştiği için de olabilir, sabit olmayan belirli aralıklarla gelen ağrıları doktorunuza acilen danışmanızı öneririm. Sağlıcakla kalın.
_mira_2022 S3lin8767 bende hiç olmadı canım 34 haftadayız daha yeni yeni oldu bu şey ilk çocuğum olduğu içinde tecrübe yok tedirgin oluyor insan tabi hamileler den bedenden bedene fark var her kes farklı hamilelik geçiriyor içinin rahat etmesi için doktoruna danış.