_edakrsu22 Şeker yüklemesi kaç saat sürüyor yada kaç dakka ne kadar hastanede durdunuz 2 güne şeker yüklemesi yaptrcm hastanede işim uzun sürer mi kaç saat aç kalıyoruz ve kaç sefer kan alıyorlar bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
Naziminverasi _edakrsu22 ben yaptırdım aç karınla gidiyorsunuz kanınızı alıyorlar sonra kutu kola şeklinde elmalı soda gibi içecek içiyorsunuz on dk da bitirin diyorlar içecek bitince bi saat sonra tekrar kan veriyorsunuz bu kadar yani benim toplam 1 saat 10 dk açlık sürem oldu
S1907 _edakrsu22 gece 12den sonra bişey yiyip içmemen gerekiyo bilgn olsn,3saatlk işin var hastndede,randvunu sabah erken saate alki açlık kötü ypmsn ,bide tek gitme başın dönebilir belki
Funda48 İlk önce açlık kan sekeri icin kanina bakiliyor sonra sekerli suyu iciyorsun bir saat sonra tekrar kan sonra bir saat sonra bir daha bir saat sonra birdaha kan veriyorsun bitiyo toplamda ictikten somra 3 saat daha hastanedesin
Naziminverasi _edakrsu22 yani bende açlığa dayanamam ama kısa sürdü dayanıo insan sadece sinir basıo 😂
Naziminverasi Deletedmom_37 bildiğiniz elmalı maden suyu gibi çok rahat içiliyo tabi bütün gün içimizden elma kokusu gelio hafiften ama o an rahatsız etmiyo hiç korkutmayın kendinizi
Naziminverasi Deletedmom_37 dr lar tavsiye ediyor çünkü gebelik şekeri varsa anne içimde bebek içinde tehlikeli sonuçlar doğuruyor benim bebeğim biraz iri o yüzden kesinlikle yaptır dedi dr ki zaten yaptırıcaktım 50 gr glikoz iki dilim baklavaya eş diyolar çok dr a danıştım yaptır dedi ama bazı anneler karşı size kalmış ben sonradan tühh diyeceğime yaptırdım
Deletedmom_37 Naziminverasi ya böyle olduğunu bilmiyordum benim açlık şekerim de yüksek inşallah gebelik şekerim çıkmaz