Pentagramm Kızlar hep ağızdan aldım ancak çok etkisini göremedim o yüzden vajinal yoldan denemek istiyorum nasıl yapıyorsunuz?
Esraliiii Pentagramm ellerinizi sabunla yıkayıp kurutun uzanın fitili itin ileri çişinizi tutyor gibi sıkın kendinizi yarıms ast kalkmayın geri akacak korkmayın
QUEEN088 Pentagramm Fitil etkisi çok iyi bende kısalma 29uydi şimdi 37 kalkmış. Ellerinizi güzelce yıkayin ne kadar ite bilsenir o kadar etkili poponun altina yastik koyun.Güzelce içeriye doğru aksın😊
Deletedmom52620 Pentagramm Tombik parmağınla işaret parmağının arasına al vajina ağzına yerleştir işaret parmağınla it it baktın çukura girdi fazla da itme zaten kaygan zaten sende bacaklarını kaldır kayıyor aşağıya doğru
Deletedmom_33 Pentagramm işaret parmağının 2.kiivrimina kadar içeri yerleştirilecek. Hissetmeyen kadar itin. Ben parmağımı kremleyip yapıyordum yoksa çok derine gitmezdi
Nur_089 Bende kullanıyorum doktorum ilk günden yazdı vajınal olarak sabah akşam içeri İttiriyorum geri akma oluyor ama çoğu zaman
Burcuhanm1 Uyumadan önce fitili atın parmağınızın yarısı girecek şekilde ve uyuyun. Ben bu şekil kullandım. Gayette bütün kasık ve bel ağrılarıma iyi geldi. Normalide böyle zaten.
bhrey ben normalde ağız yolu ile alıyorum sabah aldıgımda sersemletiyor baya bi . Aksam yatmadan önce almaya başladım . Aynı ilacı Vajinal yolla alsaj daha mı sağlıklı
Glnr-2021 bhrey ağızdan almanızın çok faydası olmaz sarhoş gibi bütün gün yatarsınız vajinal yoldan almaya çalışın etkisini öyle gösterir ben de kullandım ilk aylarda doktorum bu şekilde kullanmamı önerdi
Glnr-2021 bhrey aynı ilaç ufak nasıl vajinal yoldan atarım diye gerilme kendini kasmadan atarsan olur 👍