Deletedmom_85 canım kendini üzme sıkma diyeceğim ama ne kadar zor olduğunu biliyorum. Biz 1 yıl gebelik elde edemeyince sperm testi, rahim filmi dahil tüm testlerimizi yaptırdık eşimle. Doktor her şeyin çok çok iyi olduğunu söyledi. Hatta eşimin sperm testi sonucuna bakıp kimyasal bile mi olmadı dedi. Tayin olduk yeni bir şehirdeydik ev aldık derken belki çok stresli bir zamandı bizim için bilemiyorum ama olmuyordu. 2 yılın sonunda hiç beklemesiğim bir anda adetim 8 gün gecikti ve test yaptım silik çizgi kan tahlili verince betahcg 26 çıktı sonra da düşmeye başladı. Kimyasal gebelik deniyormuş ozaman öğrendim. Sonrasında en azından gebe kalabiliyormuşum dedim ama yine hemen bir şey olmadı üstünden tam 10 ay geçti onuncu ay hamile olduğumu öğrendim. Çok kolay bir hamilelik geçirmedim açıkçası, lekelenme, kanama pek çok şeyi yaşadım. Ama çok şükür bebek ve ben iyiyiz. Sana şunu söyleyebilirim ki her şeyin bir zamanı var. Ben tedavi olmadım yaşım 30 u geçince tedaviye başlamayı düşünüyordum açıkçası. Eğer tahlillerinizde bir sıkıntı yoksa gerçekten bazı şeyleri zamana bırakmak gerekiyor. Yine hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım bir kaç kere ilişki olmuştu. Bazı şeyler nasip kısmet ama sana tavsiyem kendini rahatlatacak şeyler bul. Ben en sonu onu yapıyordum. Meditasyon, toprağa basma, rahatlama gibi ve bol dua. İnşallah en kısa zamanda duaların kabul olacaktır. Ben 22 haftalık hamileyim şu an çok kolay bir süreç değil hamilelikte ama tabiki çok şükür Allah’ıma. İnşallah darısı tüm isteyenlere olsun🙏