Hulya19s Çin takviminde cinsiyet tahmini tutanlar ?? Çin takvimine göre bebeğinin cinsiyeti ne ? Beni ki kız gözüküyor :) ilk bebeğim Çin takvimine göre erkek olacak diyordu erkek olmuştu :)
Nurella2 Hulya19s ilk cocugumda cin takvimi kiz demişti kızım oldu. Bunda erkek çıkıyor ama kizim olacak tutmadı 🤗
El123 Bende ozaman bakmıstım ılk bebegım de kız dıyodu kız cıktı sımdıde baktm erkek cıkıyo bakalım tutucakmı😂
Mer93 Her sitede farklı gösteriyo benimkini rus takvimi de farklı anlayamadım hiç bekleyip görcez artık
Hulya19s minnos6 kaçıncı haftadasınız benim de bi oğlum var öncelikli hayırlı evlat olsun rabbim sağlık versin ama gönlümden kız geçiyor
minnos6 Hulya19s aynen cnm 10 haftadaym haftaya kontrolüm var ins bir tahmini olur saglikli olsun önceliğim o fakat kalbimden hep kiz gecio allah gonlumuze gore versin ins
El123 Hulya19s daha cok yenı benmkı 5+3 😍 ınslalah rabbm saglklı hayrlı evlat nadıp eder ıkı meyveden de tatmak ıstyor insan 💜
06nurrrr Hulya19s 10 haftalıkken baktığım da erkek gözüküyordu dün başka sitelerde bir sürü çin takvimi Rus takvimi hepsini denedim hepsinde kız çıktı denemediğim site kalmadı hepsi kız doktor da kıza benziyor dedi bakalım yarın ne dicek hayırlısı
Hulya19s Nurella2 hehe aynı beni de öğrenince yazın mutlaka ben 31 birinde kontrole gideceğim bakalım tutacak mı