Hira_16moom irem-1999-54 ben kıl biber kızartması çok seviyorum gecen yıl kızartıp alttım buzluğa bu sene tamamen yıkayp doğrayıp çiğ olarak attım daha güzel oluyor dediler
Deletedmom_85 irem-1999-54 manavdan aldığım gibi üstünü kopartıp içini temizleyip buzdolabı poşetine koyup atıyorum. Koku falan olmadı hiç. Kışlık olarak değil de fazla alıp hep atardım ordan biliyorum
Merve0092 Smyasl bende öyle denedim ama soğanlı maydanozlu olduğu için mi niye öyle oldu anlamadım tadı gitti
horozseker irem-1999-54 ya temizleyip direk atıyorum ya da içinide doldurup çiğden sadece pişirmesi kalıcak şekilde atıyorum ikiside çok güzel oluyor
Elifsahin93- Simdi 3 poşet yaptım 😌. Yıkayıp içini açıp poşetlere koyuyorum vakumluyorum hiçbir koku olmuyor buzluyken içini doldurup pişiriyorum çok pratik oluyor.
belmayamac irem-1999-54 Ben içini yapıyorum güzelce dolduruyorum. Doldurduktan sonra bu şeffaf plastik kaplar varya ondan alıyorum onun içine diziyorum. Hatta biberler küçükse üst üste koyuyorum donduktan sonra çıt çıt ayrılıyor yapışma olmuyor. İstediğim kadar alıp tencereye koyup pişiriyorum
belmayamac Sarmayı bile sarıp poşetleyip atıyorum dondurucuya. O da çözülmesini beklemeden istediğim kadar çıt çıt ayırıp pişiriyorum
Zehross03 irem-1999-54 kaynanamm biton biber verdi bende onu düsünüyodum kara kara napsam diye en iyisi hic ugrasmadan direk poşetleyip buzluğa Atmak maksat bozulmasın taze kalsın 😂
Misra- Denemek için dolmalık biber atmak istedim bu sene 😂 başını kopardım içini temizleyip yıkayıp kurulayıp buzdolabı poşetine hava almicak şekilde koydum. İnşallah koku olmaz bakalım ☺️
s_sila Misra- ben de oyle koyuyorum hic kokmuyo hatta ic de fazladan yapip atiyorum buzluga pratik oluyo 😊
Aminenin_annesi irem-1999-54 buzluğa hiç biber koymadim kışın insan ne yemek yapacağını bilemiyor ben de mi koysam acaba
Arife2736 irem-1999-54 ben temizleyip boş atiyorum canım ailemde öyle yapar koku falan yapmaz öylece çıkarıp hiç eritmeden içini doldurup pişiriyoruz kızartmalık biberleri de doğrayıp atıyorum hiç açılmadan pişiriyorum yoğurtla ye çok güzel oluyor
Bir_mucize_olsun1 irem-1999-54 temizleyip atıyorum direk dolaba ama cikartiginda dolapdan buzunun tam çözülmesini bekleme cun ki kötü oluyor
Minigim38 Ben icini doldurup öyle attim koku varmı bilmiyorum 🤷♀️ direk doldurmadan atarsan buzlugu cözüldugunde tırsımış gibi degisik bisey oluyor