egeninincisii Hira_16moom İkinci gebeliğim. Kızım ilk aylar çok yordu bulantı, tansiyon vs. Şu an rahat geçiyor çok şükür :) Oğluma hamileyken hiç yormamıştı. Sadece midem yanıyordu son aylarda.
Seyma06 Hira_16moom 27 aylık kızım 3 yaşına 2 ay kala doğum bekleniyor desek 3 yaş fark olcak bende kızım için çok istiyorum tek başına kimse yok etrafımızda :( herşeyin illa ki zorluğu vardır bakalım denicez 🙏
Aysegul-duzgun Benimde 3.gebeligim iki kızım var 8ve7 yaşlarında şimdi 13+3gunluk hamileyim Allah izin verirse🤲
Kuzucugunannesi Hira_16moom kısmetse saglikla gelsin allahin izni ile 2 inci gebeligim 21 +4 haftayiz ilki oglum oda suan 28 ay 4 günlük ikinci cinsiyeti henuz belli değil
2bebisannesi58 Hira_16moom 2.ye hamileyim 2 hafta sonra gorcem insallah 11 aylik oglumla kosturmacali geciyo
1995_ Hira_16moom benim ikinci gebeliğim canım hatta üçte diyebiliriz ikinci düşük oldu maalesef. Şuan oğluma hamileyim 27+5 🙂 4 yasinda da bir kızım var 🥰🤲
Zuzuu86 Gebeliğim 11 yıl aradan sonra süpriz yaptı bize 🥰 dıgerlerınden ayrıcalığı yaşımdan vücut olarak agırım.. çabuk kilo aldım
2erkeksnnesi Neslihan5241 peki şuankinin cinsiyeti ne acaba 😍 maşallah sizde benim gibi peş peşe yapmışsınız nasıldı çok zor bir süreçti dimi 😞
Neslihan5241 2erkeksnnesi erkek malesef keşke bir tanede kızım olaydı ama rabbimin bir bildiği vardir
N_A_Z_L_I_M Neslihan5241 Bende 4. Hamileyim.Kucagimiza Saglikla alalım inşallah bebeğinin cinsiyeti ne ?