Mavi20 DilekAkkayaYksel dün inceledik bizde hoşumuza gitmişti ama şikayetvar.com da baya şikayet görünce vazgeçtik 🤷♀️ Hala araştırıyoruz
Acemimum DilekAkkayaYksel bizde aldık kırmızısını hepsiburadadan hiçbir sıkıntı yaşamadık kurduk gayet kolay şık kaliteli tek sıkkntı çok agırr
mucizemizibekliyoruzz DilekAkkayaYksel arkadaşım kullanıyor çok memnun. Bende elegance modelini aldım 😊
DilekAkkayaYksel Mavi20 offf oraya bakarsan sikayeti edilmeyen hicbisey yokki neye baksam bugune kadar hepsinden sikayet duydum anlamadim ne alicam en son bundan netlestim bakalm
Tgbabsra DilekAkkayaYksel hayır normal aldım daha uygundu arasında özellik olarak pek bir fark yok onun için onu aldım
Mavi20 DilekAkkayaYksel haklısın bizde sürekli vazgeçiyoruz. Teslimatta falan sıkıntı şikayetlerini dikkate almıyoruz ama kullanıcı şikayetleri önemli bence.
DilekAkkayaYksel mucizemizibekliyoruzz bende bunda karar kildim son sanirim marka olarak iyi galiba kullanan cok gbi
DilekAkkayaYksel Mavi20 iste herkesin fikri farkli bilemiyosunki bende cok bakiyorum her okudugum seyden sonra bidaha dusunuyorum
DilekAkkayaYksel Tgbabsra tek fark 360 derece donmesi heralde dediginiz gbi pek fark yok goruntu olarak
DilekAkkayaYksel Tgbabsra evet benife esas cezbeden dönüşü iste kararsiz yoksa görüntü olarak hepsi ayni