Meryemazra Kızlar birkaç gün arayla kahverengi lekelenmem oluyor 5+6 yız şu an progestan iğne ve fitil kullanıyorum bu şekilde olupta sağlıklı bir hamilelik geçiren var mı aranızda biraz endişeliyim de
Kleopatra- Meryemazra Burda çok okudum böyle olup da son haftalara kadar gelen. O yüzden bol bol dua edin ve stres olmayın. Elinizden geldiği kadar iyi bir doktora gidin ve aksatmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım 🌸
Meryemazra @“Kardelenn0” aslında cuma günü kontrole gittim kese boyutu falan gayet normaldi doktor tedbirli olalım diye fitil ve iğne verdi düzenli de kullanıyorum bugün yine kahverengi leke görünce bir korktum
90Gulsen90 Meryemazra bende de oldu önlem amaçlı ilaç verdi progestan sadece eşi aşağıda olduğu için olmuş kanaman olursa muhakkak geldedi. Lekenlenmen çol hafif devam ediyor eşi yukarı çıktıkça aszalıcakmış
90Gulsen90 Meryemazra bende de oldu önlem amaçlı ilaç verdi progestan sadece eşi aşağıda olduğu için olmuş kanaman olursa muhakkak geldedi. Lekenlenmen çol hafif devam ediyor eşi yukarı çıktıkça aszalıcakmış