Ogretmen_Anne_ Kızlar fondötenimden memnunum ama kapatıcılığı iyi bir fondötene ihtiyacım var cildimde pütür pütür durmayacak ve emilimi kolay ve güzel öneriniz var mı ?💕
Deletedmom52620 Ogretmen_Anne_ loreal Paris cam şişe olan ama süngerini hafif nemli bırak canım altına da baz kullan
morportakal Ogretmen_Anne_ Mac studio fix fondöten ve mac studio finish kapatıcıyla birlikte kullanıyorum tavsiye ederim, ama cildiniz çok problemli değilse lancome skin feels good bb kremi tavsiye ederim ben günlük olarak genelde bunu kullanıyorum
Msym Ogretmen_Anne_ note pütür yapmyo super stay da yapmyo ama kapatclğı bence note dha iyi ben hemen hemen btn fondoten kuşlandm ama en iyisi note şuan bi kaç dha iyi var fiyattı 400 500₺ hep baz sürünce kalıcığı dha gzl olyo özel günlrde baz sürüyorum nrmlde nemlendrci altna sürmem yeterli kusmuor pütür olmuyor
Minisssko En memnun kaldığım revlon colorstaydi piyasadan kalktı maalesef bende burda bekliyim. Ha bu arada çok övdükleri loreal true match bb krem gibi oldu verdiğim fiyata çöp oldu fondöten 🤮 aşırı sıvı ve ciltte kayboluyor çok kötüydü..
KayraVeAnnesi_06 Flormar perfect coverage 102 çok güzel yıllardır da kullanıyorum başka birşey kullanmam
Gmzbiri Ogretmen_Anne_ loreal true match ve loreal infalible hem ince yapıdalar hem de güzel kapatıyolar. Alın yazını bile kapatabilirsin😀Zemini iyi nemlendirirsen pütür pütür de olmaz.