zamaneannesi80 Yenianne54 oğluşum geliyor 27. Haftaya giriyoruz ☺️👼🏻 Bu güne kadar rahattım ama bakalım üçüncü trimester nasıl olacak
benguuusk Yenianne54 oğlum geliyor 36+6 haftalığız çok sıcak uyuyamıyorum geceleri zor geçiyor artık doğsun istiyorum
Azra41 Yenianne54 25+3 kızım oluck Allah’ın izniyle sıcaklar mahfetti beni sürekli tansiyonum düşüyor 🥺😔
Gzmslmz zamaneannesi80 bende 27 ye giriyorum cok korkutucu geliyor okuduklarim ve soylenenlerden😂 saglikla gelsin minik adam 🌸
zamaneannesi80 Gzmslmz yaşayıp görecez ahahah🤣 valla çok güzel geçti şimdiye kadar tek sıkıntım mide yanması idi bakalım neler bekliyor bizi gece 12 den sonra 🤣🤣 hepimizin minikleri sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
3prens71 benguuusk aramızda 3 gun varmıs hareketlerı nasıl bebışın normlde cok hareketlıydı oglum ıkı gündür cok az sankı bıraz fazla ayakta kaldım onunla alakası vrmı blmıyorumda
Yaseminturan_ Yenianne54 12*3 olduk suan asırı zor bir gebelik geçiriyorum bulantı kusm koku hassasiyeti bitik durumdayım henüz cinsiyet bilmiyorum:) bir oğlum umarım bencillerimiz vaktinde sağlıkla dünyaya gelirler🦋
izobellaaa-_- Yenianne54 33+5 çok şükür hiç hamile gibi değildim hala da fazla göbeğim çıkmadı oğluşum olacak 💙
_Melekk_ Yenianne54 bol ödemli depresyonla 3.oğluş geliyo ekimde yaz bitsin havalar serinlesin nefret ediyorum yazdan
Kubra_miray_szr Yenianne54 bugün 36 haftalık olduk artık dayanamıyorum son günler çok zor 😑😑erkek benimki😍😍
Minnacksevdack Yenianne54 oğlumuz gelecek inşallah. Ama sanırım biraz rahat geldi içerisi. 38. Haftadayız henüz bir belirti yok geleceğine dair. 🙊