Baby_loading Kızlar düşük sonrası ilk adetinizi ne kadar süre sonra oldunuz ? Benin adet olmam gerekiyor, olmadım ve hiç bir belirti yok gelicek gibi degil🤷🏻♀️ Yaşayanlar yazabilirse sevinirim ♥️
minnakannesi08 Baby_loading mart ayında düşük yaptım canım kürtaj oldum 40 gün sonra adet oldum sonraki aylar düzene girdi bazen 32 gün sürdü döndüm sonra düzeldi şimdi tekrar hamileyim 🤰🏻
3MelekAnnesiiii Baby_loading dusukten 2 hafta sonra adet oldum 7 gun surdu sonraki adetim olmadi cunku hamileyim🥰🥰
esraakpinar Ben kürtaj olmuştum. Tam 1 ay sonra adet oldum. Ama sonraki bir iki adetim düzenli olmadı.tam düzene girmesi 2-3 ayı buluyor. Düzene girer merak etmeyin.
eylulmihrasmom Baby_loading 28 mayısta düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım ☹️ Tam 27 hazirana kadar kanamam oldu. 23 temmuzda ilk adetimi gördüm.. insallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🥺🤲🏻
_almirasmom Baby_loading dıs gebelık ten sonra kurtaj oldum 39. Gunde adet oldum 40 gunü gecerde adet olmazsanız doktora basvurun