zamaneannesi80 Göğüs pompası almayı düşünüyorum ama manuel mi otomatik mi alsam karar veremedim. Ve marka olarak hangisi olmalı mochi manuel yeterli olur mu.. mahrumiyet bölgesinde yaşadığım için lazım olduğunda hemen bulamam 😂
byzza16 zamaneannesi80 bende lansinoh ikili otomatik var aşırı memnunum ama ben nerdeyse 1,5 yıl önce almıştım fiyatı iyiydi maalesef şimdi fazla uçmuş. Manuel kullanıp memnun olanda çok iyice bir araştırın
umyahsen zamaneannesi80 canım ben manuel almıştım. Benim işime yaradı. Ama çok kullanmadım. Zaten sütün varsa gellyorsa çok kullanılmıyor. Bnm hastalandığımda sağdım. Sonra sarılık olduk. Bir kaç düğünde falan. Ama ben memnunum. Ama elektrikli daha basit kullanımlı olabilir tabi. Fiyat açısından uygun. Şimdi elektrikli daha da uçtu
zamaneannesi80 umyahsen ilk etapta manuel alayım o zaman ilk zamanlar kullanmak için sonra lazım olur sa otomatik alayım. Elimde en azından manuel bulunsun. Oturduğum yerde hemen bulacağım bi ürün değil olan eczanelerde de aşırı aşırı pahalı manuel olanı bile
Minisssko Canım mochi tam bir süt sağma pompası değildir bilgin olsun. Bebek bir memeden emerken diğer memedeki sütü hafif bir vakumla kendi kabında biriktirir. Ben süt sağma pompası olarak manuel lansinoh aldım.