Snm123 Kuzular 11 hafta 3gün hamileyim bugun sabah peynirin içine bolca çörek otu karıştırıp pişi yapıp yedim çörek otu da düşüğe sebep olur mus kasıklarımda da ara ara Kısa ağrı oluyor yada pisklohik bilemedim bitşey olur mu bilgisi ılan var mı
Eldgrn Snm123 bolca ne kadar olabilir ko canım endişe etme stres yapma bende yedim daha demin böreğin üzerinde ama yani herşeye bu kadar korkup vücudu tetikleme he ağrın sancın olur şiddetli öyle git doktora bişey olacağını pek zannetmem ama dediğim gibi şiddetli olursa mutlaka git hastaneye
annelinkoo Snm123 ben ilk hamileliğimde aşırı dikkat ederdim geröejten boşa stres ediyormuşum. Abartmadan yenildiği süreçte bir şey olmaz yahu stres etme lütfen
mommysbrids Snm123 yarim kilo yemediysen korkma Maydanoz icinde ayni sey gecerli demet demet yemediginiz surece sorun degil. En fazla bi iki kasik atmissinizdjr icine bisey olmaz alalhin izniyle
Bybrs Snm123 kıyamam sana canım bol su iç kafana takmamaya çalış eğer Geçmezse acile git Ben de yeni hamile iken bahar ayında çıkan yeşillik yedim bilmiyordum oda zararlı mis ağrı yaşadim ama devamını yemedim sonuçta şükür geçti
Zehross03 mommysbrids ben maydonozlu detox suyu icerek düsük yaptım tabi bilmiyordum hamile oldugumu o yüzden inanıyorum böyle seylere ama benimki daha tutunma asamasındaydı o yüzden sanmıyorum bisey olacagını börek arasında
[silindi] Snm123 aaa ben yumurta ustune bol bol dokup yiyordum 29 haftdayim herseyide incelerim corek otunun boyle bir etkisi oldugunu bilmiyodum