Sbm050421 25 günlük bebeğim var , ilk zamanlar 2-3 saate bir uyanıyordu ve emiyordu , 2 gündür saat başı uyanıyor , doktor 2 saatten önce meme verme dedi ama memesiz asla susmuyor , kendini yırtarcasına ağlıyor , ne yapacağım ben 🥵
Gamzesaa Sbm050421 neden 2 saatten önce verme dedi bi sebebi var zamanında doğan bebekler için bile her istediğinde verin denir. Benim de prematüre ikizlerim var her istediklerinde ver dendi bana
Busraaltsoy Sbm050421 emzik koy canim sakinlestir göğsünü emzirir gibi yap ve emziği oyle ağzina koyabilirsin ben öyle yaptim 😊ayni sekilde benim bebegimde agliyordu emdiği süt burnundan çıkıyordu ama gaz sancilari başlayan bebeklerdr oluyor bu bio gaia gaz damlasini kullan sende göreceksin bebek rahatlicak bide canim yavaş yavaş ayaklarında salla öylede sakinleşiyor yada beşiğinde cok şükür atlattik o günleri sizde atlatirsiniz insalah😊😊benim bebegim 32+3te doğdu
Sbm050421 Esraliiii e yanıma alıp yatırayım diyorum yine de ağlamaya devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım
Sbm050421 Gamzesaa sürekli emince kusuyor , ağzından burnundan çıkıyor , mide kapasitesi küçük , yenidoğan yoğunbakımdanda 3 saate bir besliyorlardı
benimmdunyamm Sbm050421 of bende artık bebeğim uyansın istesin diyorum fıtık oldum valla sarılık var 2 saate bir zor uyandırıp emziriyorum
2bebe1gebe Sbm050421 aslında sizin kokunuzu istiyor benim bebeğimde 12 günlük bizde doğduğu günden beri hep memede kalma isteği var asla ama asla ağzından çıkarmak istemiyor sürekli emmek istiyor ben kesin doymuyor falan diyordum mama bile verdim ama baktım mamayı içsede aynı şekilde devam ediyor e çok emdiği içinde kusuyor bende emziğini verip göğüsüme yatırıyorum sakinleşiyor iyice uykuya dalınca bırakabiliyorum anca böyle çözüm bulabildim