Hayat_Recep3480 Sevgiiss amin canım teşekkür ederim hayırlısıyla kucağına sağ salim sagliklo alırsın canım 🤲🤲🤲🤲
Rapunzelinanasi Sevgiiss 32+2 yim ben de 15 kilo aldım. Sıcaklardan 1 haftadır almıyorum gerçi 😂 ama çatlamadım aksine cildim o kadar yağlı ki göbeğimde bile sivilceler çıkıyor 🥹🥹 yüzümde bir şey yok ama göbeğim mayın tarlası gibi. En azından çatlamadı diyorum 🥹
Umran__37 Sevgiiss 17 kilo aldim 🤣🤣 senin gobeginden daha buyuk cogu kisi sen tek bebek oldiguna emin misin diyen var dusun 🤣🤣 38 haftadan selam olsun 🤣🤣
2Prensin_annesiii Sevgiiss doguma 30 gun kaliyo ve 16 kilo aldik buda fazla ama canimiz sagolsun onemli olan bebislerin sagligi
northandmother Sevgiiss aman inan ki hiç umrumda değil bebiş iyi olsun sağlıkla ilgili sıkıntı olmadıktan sonra gerisi hallolur doğumdan sonra 😅
Baharow northandmother hiç öyle değil maalesef bende öyle diyodum şuan 40. Haftamdayım o kadar pişmanım ki çok kilo aldığım için
A-y-s-e-g-u-l Aaaysee herkesin bünyesi farklı sonuçta benim ki riskli bir gebelikti ve bir süre sadece WC için kalktım kaçınılmaz oldu bir yana aslında 🥲 ve tüp bebek annesiyim ilaçların şişirmesini demiyorum bile ama olsun çok şükür 🤲🏼❤️
sakinim_tmm Hiç kilo almadım çok şükür ama sürekli bir diyet modundayim bebeğin gelişimi şimdilik çok iyi gidiyor 29 haftaligiz bu dan sonra alirmiyim ne kadar alırım bilemiyorum ama
izobellaaa-_- Sevgiiss bennnnnn 14 kilo aldım 33+5 ama yalnız göbek çıkmadı daha 😂🥰 son 2 aydır falan almıyorum ama yoğundum
Minisssko 47 kilodan 65e çıktım. Bu kadar kiloya hiç olmayan çatlaklarım selülitlerim çıktı maalesef aynaya bakasım gelmiyor 😂
Ayseaysa Sevgiiss bende 80 kilo oldum benim popoda göbekle bereber çıktı hicbisey giyemiyorum yakismiyo 🙁
Baharow Sevgiiss şimdiden sonra dikkat et canım son aylar çok zor geçiyor ben neredeyse 30 kilo aldım o kadar pişmanım ki ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum bileklerim dizlerim hep sakatlandı kendimi kaldırmaya çalışmaktan.
northandmother Baharow bence tamamıyla kişiye bağlı çünkü ben normalde de çok hızlı kilo alıp hızlı kilo veren bir insanım öyle olmasaydı da inan sağlık açısından problem olmadığı sürece kilo takıntılı biri değilim hayırlısıyla toparlaniriz ya
eflinveannesi Sevgiiss 67 ile hamile kalıp 85 kilodan selam olsun 🥴🥴🥴🥴kara kara düşünüyorum nasıl vericem diye herzaman kilo vermem çok yavaş di o yüzden çok düşünüyorum