Selma1513 Merhaba arkadaşlar 2 tane oğlum var 6 ve 4 yasinda 3 gun once 5+4 günlük hamile olduğumu öğrendim ve supriz oldu ve suan cok çaresiz ve korku içerisindeyim nasıl olucak 2 oğlumda daha cok küçük benim gibi olanlar var mi acaba 😔
Esraliiii Selma1513 bende 5. Bebegı sürpüz bir sekilde öğrendim benimkiler büyük kızım 11 aylık bakalım nasıl olacak hayırlsıı olur insallaah
ebrarmom08 Selma1513 bence diger cocuklariniz icin endiselenmeyin gayet ideal yaşları. Hamileligin tadini cikartmaya bakin 🥰
Papl Selma1513 kızım 10 aylıkken öğrendim canım bende 2. Hamileliğimi seninkiler yine büyük yani benim kız daha 1 yaşına yeni girecek. Bende senin gibi ne yapcam ne etcem derken 13 haftalık olduk bile 🤣🤣😁
Selma1513 Esraliiii masallah Allah evlatlarınıza uzun ömür versin 😊 ama bana 3. Bile suan fazla aslinda çok istiyorum ama biryandan cok korkuyorum bid3 çevremde ailem bu habere pek sevinmicek kime nasıl soylicem kara kara düşünüyorum
Selma1513 ebrarmom08 teşekkür ederim canım ama büyük oğlum ilkokula başlıcak diğeri krese onlarla ilgilenmek istiyordum en az bi 3 yil daha düşünmüyordum ama nasip böyleymiş diyorum
Selma1513 Esraliiii anneler aileler d3 bizi düşünüyor aslında hic kolay degil cocuk büyütmek sağlam pskoloji istiyor
Selma1513 Papl valla ilk basta oturup ağladım nasıl olucak diye ecet yaşları yine iyi ama biraz daha buyusunler isterdim en az 3 yil 😊